Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći derbi

Petarda na Velodromeu: PSG 'protutnjao' Marseilleom

Marseille - PSG
Reuters/PIXSELL
26.02.2017.
u 23:26

Bio je to 13. uzastopni susret bez poraza Parižana.

U najvećem derbiju francuskog nogometa PSG je na stadionu Velodrome 'razbio' Marseille 5-1.

Golove za petu uzastopnu pobjedu Parižana u Marseilleu, te 13. uzastopni susret bez poraza zabili su Marquinos (6), Edison Cavani (16), Lucas Moura (50), Julian Draxler (61) i Blaise Matuidi (72), dok je pogodak za domaćine postigao Rod Fanni (70).

Bio je ovo šesti derbi Marseillea ove sezone i zanimljivo, nije dobio niti jedan. Monaco je dva puta porazio OM (4-1, 4-0), Lyon je ostvario pobjedu i remi (3-1, 0-0), baš kao i PSG (5-1, 0-0).

Lyon je rutinski odradio posao protiv Metza pobijedivši 5-0. Bila je to četvrta uzastopna pobjeda 'lavova' koji su pritom zabili čak 20 golova, a primili četiri. 

Strijelci za Lyon bili su Memphis Depay (43, 53), Ivan Balliu (74-ag), Alexandre Lacazette (78) i Mathieu Valbuena (90+2).

U prvom nedjeljnom dvoboju Caen je na gostovanju pobijedio St. Etienne 1-0 ostvarivši važne bodove za prvoligaški spas. Pogodak odluke zabio je Sylvio Ronny Rodelin u 33. minuti.

Na ljestvici vodi Monaco sa 62 boda, dok PSG i Nica imaju po tri boda manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije