Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME MODRIH

Pogledajte zašto je novi igrač Dinama morao pjevati slovensku himnu

Petar Stojanović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
06.02.2016.
u 10:38

Novi desni bek Dinama i slovenski reprezentativac Petar Stojanović na pripremama u Španjolskoj morao je pjevati slovensku himnu Zdravljicu.

Kada nogometaši dođu u novi klub, obično moraju proći čin inicijacije. Novi desni bek Dinama i slovenski reprezentativac Petar Stojanović tako je na pripremama u Španjolskoj morao pjevati slovensku himnu Zdravljicu.

>> Pogledajte Audi novog igrača Dinama, prekriven je baršunom!

 

Priprema za pjevanje slovenske nacionalne himne 󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴 @petarstojanovicPreparing singing slovenian national anthem 󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴#DinamoZagreb #Dinamo #Zagreb #preseason #LaManga #dinner #freshmen #slovenian #stojke37 #petarstojanovic #singer #casting

Posted by Gordon Schildenfeld Shifo on Thursday, 4 February 2016

Komentara 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:13 06.02.2016.

Kad bi prilikom intioniranja himne uoči utakmice slovenske reprezentance pjevao svaki svoju slovenska jedva da bi se i čula.

SO
sonce
13:43 06.02.2016.

To je novinarstvo.

KU
kupatilo
14:41 06.02.2016.

Svaka cast za VL stvarno sirite demokraciju i onda vam je cudno odakle tolika mrznja u narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije