Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proljeće u europi

Pet vatrenih u lovu na Luku: Daj nam trofej!

Soccer - 2014 UEFA Super Cup - Sevilla v Real Madrid - Cardiff City StadiumReal Madrid's Gareth Bale (left) and Luka Modric (right) with the trophy after winning the UEFA Super Cup Final at the Cardiff City Stadium, Cardiff.Joe Giddens Photo: Press Associ
Foto: Press Association/PIXSELL
12.12.2014.
u 15:45

– Dečki, sjajni ste! Postigli ste stopostotni učinak u skupini! Momčad ste pravih znalaca, a još je važnija vaša sloga – govorio je Khediri, Kroosu, Benzemi, Ronaldu i društvu, podižući čašu u njihovu čast, trener Ancelotti

Luka Modrić zasukao je u srijedu rukave, ali ne zbog utakmice, već radi – večere! Real je odveo cijelu momčad na druženje na tradicionalnu božićnu večeru, kako bi proslavili uspjehe koje je teško i nabrojiti. U utorak su dogurali do rekordne, 19. pobjede zaredom, a častili su ih (s pravom) trener Carlo Ancelotti i predsjednik Florentino Perez. Luka se najviše družio s bivšim suigračem iz Tottenhama Garethom Baleom, a zabavljali su se pokazujući si fotografije s mobitela.

Lani samo Luka i Mandžo

– Dečki, sjajni ste! Postigli ste stopostotni učinak u skupini! Momčad ste pravih znalaca, a još je važnija vaša sloga – govorio je Khediri, Kroosu, Benzemi, Ronaldu i društvu, podižući čašu u njihovu čast, trener Ancelotti, čija je momčad i favorit za obranu naslova u Ligi prvaka.Međutim, uz Luku su u osminu finala najelitnijeg klupskog natjecanja ušla još petorica Hrvata: Mario Mandžukić (Atletico), Ivan Rakitić (Barcelona), Darijo Srna (Šahtar), Danijel Subašić (Monaco) i Tin Jedvaj (Bayer). Pogledamo li prošlu sezonu, u drugi krug LP-a plasirali su se samo Modrić i Mandžukić. U posljednjih pet sezona imali smo od tri do šest igrača u završnici, a najviše ih je bilo 2010./2011., kada su u nokaut fazu s tadašnjim klubovima ušli Modrić, Kranjčar, Ćorluka, Srna, Dudu i Lovren. U pravilu se posljednjih pola desetljeća to društvo rotiralo u LP-u, a jedino su im se pridružili Pranjić i Perišić.

U iščekivanju ždrijeba svi pobjednici skupina nadaju se da će izbjeći PSG, Juve, Arsenal i City, a priželjkuju kuglice s imenima Monaca ili Porta. Ždrijeb će biti poludirigiran, kako se ne bi srele momčadi iz iste zemlje.

Mourinho želi na vrh

– Prava stvar tek sad počinje – kazao je Jose Mourinho, koji je s Chelseajem izbacio svoje Portugalce (Sporting) te dodao:

– U oceanu ima još morskih pasa!

>> Hrvati sjajni u Ligi prvaka - Mandžo treći strijelac, Subašić prvi golman!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije