Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras finale

Peru pobijedio Paragvaj i osvojio treće mjesto na Copa Americi

Peru osvojio treće mjesto na Copa Americi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
04.07.2015.
u 08:32

Finale između Čilea i Argentine igra se večeras u 22 sata po srednjoeuropskom vremenu.

Nogometaši Perua osvojili su treće mjesto na Copa Americi nakon što su u borbi za broncu svladali Paragvaj s 2:0 pogocima Andrea Carrilla i Paola Guerrera, piše Goal.com.

Nakon dosadnog prvog poluvremena, Carrillo je pogodio iz voleja u 48. minuti, a bio je to prvi gol za reprezentaciju napadača Sportinga iz Lisabona još od kolovoza 2012. Guerrero je potvrdio pobjedu.

Peru je igrao bez Jeffersona Farfana, koji se nije stigao oporaviti, te suspendiranog Carlosa Zambrana nakon isključenja u polufinalnom porazu od Čilea (2:1).

Paragvaj je, pak, iz polufinala nosio bolnih 1:6 protiv Argentine, ali i brojne ozljede: Derlis Gonzalez, Roque Santa Cruz, Bruno Valdez i Nelson Valdez nisu se stigli oporaviti.

Edgar Benitez bio je jako blizu izjednačenju, ali je golman Perua Carlos Ascues sjajno reagirao, a Guerreroje zaključio priču pogodivši kroz noge Villaru u 89. minuti nakon ubačaja Joela Sancheza.

Finale između Čilea i Argentine igra se večeras u 22 sata po srednjoeuropskom vremenu.

>>Čile je jak, no sve će ovisiti o genijalnom Leu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije