Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA OLIĆ:

'Perišićev gol bio je važan za nas i veliki udarac za HSV'

Ivan Perišić i Ivica Olić
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.04.2014.
u 11:08

- Posljednjih tjedana smo u dobroj formi, a to olakšava posao meni kao napadaču. Suigrači mi stvaraju priliku i ja ih pokušavam iskoristiti - rekao je Olić.

Raspoloženi su bili hrvatski igrači u 31. kolu Bundeslige. Zabili su Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Ivica Olić i Ivo Iličević.

Perišić i Olić zabili su u pobjedi Wolfsburga 3:1 kod HSV-a, za koji je zabio Iličević. A Olić za Perišićev gol tvrdi kako je bio važan za 'vukove'.

- Rani gol je bio važan za nas, a bio je to udarac za HSV. Oni su bili pod pritiskom i radili su neke greške koje smo mi srećom znali iskoristiti. Posljednjih tjedana smo u dobroj formi, a to olakšava posao meni kao napadaču. Suigrači mi stvaraju priliku i ja ih pokušavam iskoristiti - rekao je Olić koji je asistirao za drugi te zabio treći gol 'vukova'.

Inače, Oliću je to bio 13. gol ove sezone, a peti u posljednjih šest utakmica, te je na diobi devetog mjesta na ljestvici najboljih strijelaca Bundeslige. A prvo mjesto dijeli Mario Mandžukić, koji je u subotu ušao s klupe u 73. minuti, a 13 minuta kasnije postavio je konačnih 2:0 u pobjedi Bayerna kod Braunschweiga.

Mandži je to bio 18. gol u sezoni, koliko ima i napadač Borussije Robert Lewandowski.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Inače, trener Bavaraca Pep Guardiola ustvrdio je kako će njegova momčad morati zaigrati bolje želi li u polufinalu Lige prvaka izbaciti Real Madrid.

- Ovo nije bila laka utakmica za nas jer smo osvojili naslov još prije nekoliko kola. Nije bilo lako, borili smo se, kontrolirali utakmicu i na kraju slavili. Zadovoljan sam pobjedom, ali morat ćemo igrati puno bolje u Madridu ako želimo u finale Lige prvaka - rekao je Španjolac.

>> Kakva utakmica! Zabili Perišić, Olić i Iličević
>> Mandžo zabio 18. gol u Bundesligi, strijelac i Lewandowski

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije