Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda ramena

Perišić uspješno operiran, slijedi dug oporavak

perišić
Foto: Instagram/HNS
30.07.2014.
u 22:00

Hrvatski nogometni savez potvrdio je kako je operacija bila uspješna, a dokaz tome je i fotografija na kojoj Perišić pozira s osmjehom.

Ivan Perišić danas je operiran nakon što je u nedjelju na utakmici Wolfsburga i Bayerna u finalu Telekom kupa u Hamburgu teško ozlijedio rame.

Hrvatski nogometni savez potvrdio je kako je operacija bila uspješna, a dokaz tome je i fotografija na kojoj Perišić pozira s osmjehom.

No, upitno je koliko će trajati oporavak hrvatskog veznjaka, nagađa se da bi mogao izbivati i do tri mjeseca.

>>Perišić ozlijedio rame, mora na operaciju

>>Ivan Perišić dobio je kćer Manuelu

Komentara 2

Avatar Renaldo
Renaldo
22:54 30.07.2014.

Zašto ne pišete o običnim ljudima koji se u našim bolnicama operiraju od raznih zdravstvenih tegoba,nego pišete samo o bogstašima.Koga je briga za njega osim njegove obitelji i nekolicine "fanova".Sram vas bilo novinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije