Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA PORUKA KAPETANA

Perišić nakon poraza prozvao Šukera: Ovo nema smisla!

Estonija - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.03.2017.
u 22:25

- Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom poručio bih i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan - rekao je Perišić

Ivan Perišić s kapetanskom je trakom poveo Hrvatsku danas u prijateljskoj utakmici s Estonijom, no vatreni su neočekivano izgubili 3:0. Da stvar bude gora, ozlijedio se i Marko Pjaca.

Perišić je nakon utakmice prozvao predsjednika HNS-a Davora Šuker zbog, kako je rekao, kriminalnih uvjeta na terenu.

- Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom poručio bih i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan - rekao je Perišić za HRT i dodao:

- To nam nije isprika za ovakav poraz. Iako smo imali svoje šanse nismo zabili gol. Oni su stvarno bili motivirani, ali kao što sam rekao dva dana prije doći tu i igrati na ovakvom terenu i u ovakvim uvjetima nema smisla.

Ni Domagoj Vida nije skrivao razočaranje.

- Teško nam je nakon ovakvog poraza, žao mi je što smo razočarali svoje navijače, kako u Hrvatskoj, tako i one koji su bili u Estoniji. Nije ih bilo mnogo, ali hvala im što su došli i što su nas bodrili. Jednostavno, bio je to loš dan, poklopilo se mnogo toga negativnog - rekao je Vida i dodao:

- Nadam se da će se Pjaca brzo oporaviti, a treba biti velik i u porazu te čestitati Estoniji na pobjedi. Moramo izvući pouke, možda i bolje da se ovakav poraz dogodi u prijateljskoj utakmici te da nas spusti na zemlju. Nastavit ćemo još bolje i napornije raditi jer nas u lipnju očekuje glavni konkurent za odlazak na SP, Island, što će biti najvažnija utakmica kvalifikacija.

>> Kakav krah vatrenih u Tallinnu, teška ozljeda Marka Pjace!

Komentara 59

DU
Deleted user
23:16 28.03.2017.

Pa i oni su igrali na istom terenu kao i vi!

DU
Deleted user
22:47 28.03.2017.

Bolje protivnike? Izgubili ste s 3-0 od 122 repke svijeta! Gledaj Svedsku koja je u gostima u Portugalu gubila s 2-0 i na kraju pobjedila europske prvake s 3-2. I to s rezervima i ako je Ronaldo igrao i zabio. Svedski trener je pravi strucnjak i ako su svedski igraci anonimusi. A gle Hrvatske. Nema opravdanja. Naravno da ima dobrih igraca koji nisu igrali. Poput Modrica, Rakitica, Brozovica, Mandzukica, Kalinica, Vrsaljka i Corluke. Alii izgubiti s 3-0 protiv Estonije, makar je prijateljska je van pameti. Sto se desilo od ljetosa? Protiv spanjolaca je Cacic odmarao Modrica, Mandzukica, Vidu, Kovacica i Brozovica i opet je dobio tekmu. Znaci ovo nema objasnjenja.

SC
Schlosser
23:33 28.03.2017.

Da ste se trudili,ostavili srce na terenu i izgubili,nitko vam ne bi zamjerio ali ovako izgubiti,fuj.Iako se radi o prijateljskoj utakmici,ovakvo ne zalaganje je nedopustivo.Kao da smo igrali protiv naj jace reprezentacije svijeta a ne tamo nekih poluprofesionalaca.Teren je bio jednako los i za njih pa su se potrudili da vam napune mrezu.Umisljene zvijezde.Sramota!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije