Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal

Perišić na meti topnika, Wenger pojačava napad za novu sezonu

Perišić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/9
24.07.2016.
u 19:40

Topnici su željeli dovesti Jamiea Vardyja, ali ih je Leicester odbio, a onda su krenuli u Italiju. Na meti su im bili Mauro Icardi i Gonzalo Higuain, a sada im je za oko zapeo i naš Ivan Perišić

Arsenalovi navijači se nadaju kako će menadžer Arsene Wenger do kraja prijelaznog roka na Emirates dovesti još neko pojačanje kako bi pojačao napad.

Topnici su željeli dovesti Jamiea Vardyja, ali ih je Leicester odbio, a onda su krenuli u Italiju. Na meti su im bili Mauro Icardi i Gonzalo Higuain, a sada im je za oko zapeo i naš Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac odigrao je odličnu sezonu u Intera, a i na nedavnom Euru u Francuskoj bio je jedan od ponajboljih igrača vatrenih.

Perišić je krilni napadač koji uglavnom igra na lijevoj strani i dobro bi došao Wengeru. Prošle je sezone u 34 utakmice zabio šest pogodaka i sedam je puta bio asistent.

Naš reprezentativac vrijedi 25 milijuna eura, a s Interom ima ugovor na četiri godine. Klub iz Milana sigurno neće prihvatiti ponudu u tom iznosu, jer oni procijenjuju da Ivan vrijedi barem dvostruko više - 50 milijuna eura.

Komentara 2

JU
Jure7
22:25 24.07.2016.

Najbolji hrvatski igrac....

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:02 24.07.2016.

šta ti znači bit učesnik evropskog... da se samo pojaviš a kamo li odigraš tako kao Perišić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije