Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goalov talent šou

Perica zasjao među mladim talentima Europe

stipe perica
Foto: Screenshot Youtube
01.10.2014.
u 16:15

Tjedni pregled najvećih U21 talenata u europskim prvenstvima. Hrvat je zasjao u NAC-u, Piazon u Eintrachtu (F). Obojica su igrači Chelseaja

Najboljih 11 mladih igrača prošlog tjedna su tri igrača Chelseaja trenutno na posudbama po Europi. To je napadač Stipe Perica (1995., NAC Breda), veznjak Lucas Piazon (1994., Eintracht Frankfurt) i bivši interovac Wallace (1994., Vitesse).

Svi oni su postigli pogotke prošlog tjedna, pogodak Brazilca Piazona bio je odlučujući za pobjedu njegova kluba kod HSV-a.

Koji su preostali mladi igrači u najboljoj momčadi tjedna, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Perica dvostruki strijelac, 'valjao' je po travnjaku Ajaxove braniče

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije