Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počele pripreme Dinama

Perić srušio Široki Brijeg pred četiri tisuće gledatelja

GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
14.01.2014.
u 19:21

Igrač koji je nedavno vraćen s posudbe iz Sesveta zabio je glavom nakon ubačaja Pamića

Nakon 0:0 prošle godine, ovaj put Dinamo je na Pecari slavio 1:0 protiv Širokog Brijega. Lijepu utakmicu nije pokvarila ni kiša, ni izrazito loš i raskvašen travnjak. Kad je u uvodu utakmice spiker pročitao sastave, gledalište je snažno zapljeskalo i jednima i drugima, ali odmah zatim začuo se i gromoglasan zvižduk upućen skupini 300-tinjak BBB-ovaca na istoku. Oni su uputili niz ružnih i vulgarnih poruka na račun Zdravka Mamića. Inače, danas se na Pecari okupilo više od 4000 gledatelja.

Ovacije Šiliću

U desetoj minuti opet pljesak, jači nego što se na Pecari čuo godinama. Gledalište je ustalo i zapljeskalo domaćoj desetki kapetanu Daliboru Šiliću, koji je nakon toga predao vrpcu Ivankoviću. Bio je ovo oproštajni Šilićev nastup nakon bogate karijere. Ozračje na tribinama bilo je vrhunsko – nije ga uspjela pokvariti ni dosadna kiša koja je padala cijeli dan i prilično uništila travnjak. Što se igre tiče, ona je bila obostrano otvorena, a do poluvremena jedni i drugi imali su po tri izgledne prigode.

Prvu je imao Murić u četvrtoj minuti kada se dobro izborio za prostor i neometan zamalo promašio vrata. Čop je u 18. minuti iz trka gađao previsoko, a najveću prigodu Zagrepčana imao je Halilović u 40. minuti kada je na dodavanje Rukavine zatresao vratnicu. Za domaće najbolja je bila prva prigoda, nakon dvostrukog dodavanja Marića i Ivankovića, ovaj posljednji pokušao je prebaciti istrčalog Sandomierskog, ali je izborio samo udarac iz kuta. U 38. minuti Ćorić je sam bio pred vratarom Dinama, ali je visoki Poljak opet bio uspješniji, dok je posljednju prigodu za domaće u 45. minuti propustio Marić.

Strijelac Perić

U prvih 45 minuta Široki Brijeg igrao je u sastavu: Soldo, Blaić, I. Džidić, Špikić, J. Barišić, Plazonić, Landeka, Šilić (od 10. Ivaković), Zakarić, Ćorić, Marić. U nastavku minute su još podijelili Bilobrk, Ljubić, D. Džidić, Kožul, Petrović, Ćorluka, Zadro, Hugo, Buhač, I. Barišić, Kordić.

I Zagrepčani su isprobali čak 21 igrača, jedino je Ruben Lima igrao svih 90 minuta. Za plave su počeli Sandomierski, Leko, Taravel, Addy, Lima, Ademi, Pavičić, Halilović, Rukavina, Murić, Čop, a još su igrali: Mikulić - Pinto, Perić, Šimunić, Lima - Pamić, Antolić, Brodić - Fernandes, Soudani, Beqiraj. 

Utakmicu je u 82. minuti riješio Dino Perić. Nakon ubačaja iz kuta lopta je pronašla igrača Dinama koji je proslijedio u mrežu za minimalnu pobjedu.

Komentara 3

AL
altec
09:03 15.01.2014.

S obzirom na trenutne kriminalce koji vode NK "Mamić prćiju", mislim da je najbolje da se ne vraćaju u Zagreb. U Bih su ipak domaći....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije