Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dovodi ga u City

Guardiola za 15 milijuna eura dovodi Dinamov dragulj: "On je novi David Silva"

Mamić Guardiola
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
02.05.2016.
u 08:59

"Talentirani 19-godišnjak, koji vrijedi oko 15 milijuna eura, ove godine pod prismotrom je skauta Manchester Cityja. Građani ga prate od početka sezone, a uvjereni su da je on novi David Silva"

Ante Ćorić jedan je od Dinamovih dragulja, talentirani nogometaš za kojeg će se ovog ljeta otimati europski velikani. A jedan od njih bit će i Manchester City, tvrdi Daily Mail.

"Talentirani 19-godišnjak, koji vrijedi oko 15 milijuna eura, ove godine pod prismotrom je skauta Manchester Cityja. Građani ga prate od početka sezone, a uvjereni su da je on novi David Silva", piše Daily Mail.

Na kraju ove sezone Manchester City preuzima Pep Guardiola, koji je dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje. Štoviše, upravo je on razlog zbog kojeg Ćorić žarko želi doći u City.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

"Chelsea i Real Madrid također žele Ćorića, ali on je zainteresiran za dolazak u City baš zbog projekta Pepa Guardiole, koji je poznat po tome da daje priliku mladim igračima", dodaje Daily Mail.

U članku se navodi i to da su već ostvareni prvi kontakti sa zagrebačkim Dinamom.

Ćorić je ove sezone imao značajnu minutažu u Dinamu, odigrao je 40 utakmica, postigao pet golova te šest puta asistirao.

Komentara 23

ČP
čovjek-puding
09:13 02.05.2016.

Ćoriću ne idi kod tog papka Guardiole

SO
sonce
09:52 02.05.2016.

To je novinarsko nagađanje ali rečeno mlađenje prazne slame.

DU
Deleted user
11:09 02.05.2016.

Čoriću je još puno prerano za odlazak. Treba ostati u Dinamu još minimalno dvije sezone i kaliti se. Ako ovako mlad ode pitanje je ako će mu se kretati karijera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije