Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIJUMF CITYJA

Guardiola nakon rušenja Bilića: Trebali smo ih dobiti s četiri gola razlike!

City - West Ham
Foto: Reuters
1/9
28.08.2016.
u 22:09

- Na poluvremenu sam bio ljutit, ali mislim da smo na kraju dobro igrali. City je stvarao šanse, ali kada smo se mi otvarali, pokazivali smo momčadski duh i karakter. Ovakva igra daje mi nadu da ćemo s povratkom ozlijeđenih igrati kao i prošle godine - rekao je Slaven Bilić

West Ham je na gostovanju kod Manchester Cityja poražen s 3:1.

- Nakon što smo postigli pogodak, bio je to sasvim drugi West Ham. Nismo dobro krenuli, rano smo dobili pogodak, pa još brže i drugi. Iskreno na poluvremenu sam bio ljutit, ali mislim da smo na kraju dobro igrali. City je stvarao šanse, ali kada smo se mi otvarali, pokazivali smo momčadski duh i karakter. Ovakva igra daje mi nadu da ćemo s povratkom ozlijeđenih igrati kao i prošle godine - rekao je Slaven Bilić, a onda iskreno priznao da nije vidio prekršaj kojeg je Sergio Agüero trebao biti isključen.

Naime, Agüero je prilikom jednog skoka oštro laktom u glavu udario Winstona Reid. Glavni sudac nije vidio prekršaj, ali bi Cityjev igrač mogao biti naknadno kažnjen, a to znači da mu prijeti i izostanak s utakmice u sljedećem kolu koju građani igraju protiv Manchester Uniteda, prenosi Goal.

- Nisam vidio Agüerov incident. Svakako smo morali zamijeniti braniča, a Winston Reid se žalio na ozljedu pa sam njega izvadio vani - rekao je Bilić.

Pep Guardiola smatra da je pobjeda njegove momčadi morala biti još uvjerljivija.

- Kada pogledate koliko smo mrtvih šansi za pogotke imali i kako smo dobro igrali.. onda znate da smo ovu utakmicu trebali dobiti s tri ili četiri pogotka prednosti. West Ham je igrao na duge lopte i bili su kvalitetni u skoku, a tako su nam postigli i pogodak. Ja sam zadovoljan izvedbom svoje momčadi i mislim da su ovo bile najbolje minute u Premier League dosad - rekao je Guardiola, a strijelac dva pogotka Raheem Sterling je otkrio da mu je trener na poluvremenu prigovorio.

- Jesam li se preporodio? Novi trener je odličan i to mi je dosta pomoglo. Bilo mi je jako teško nakon što sam došao ovdje prvi put, ali Guardiola mi je podigao samopouzdanje. Na poluvremenu mi je prigovorio da nisam dovoljno driblao - rekao je Raheem Sterling.

Komentara 3

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:31 29.08.2016.

Guardiola nakon rušenja Bilića: Trebali smo ih dobiti s četiri gola razlike jer njihov trener nema pojma!

Avatar zagorac2
zagorac2
05:08 29.08.2016.

dosta vec jednom tog Bilica

Avatar Idler 3
Idler 3
00:04 29.08.2016.

Haj baš me zanima kak bude Guardiola prošel u Premierki ?! Bundesligu je osvojil al igru Bayerna ni nekaj posebno digel kaj se najbolje vidlo u LP. Nisam ljubitelj njegvog stila igre al ima rezultate pa me baš zanima cijela ova sezona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije