Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BAYERNA

Guardiola nakon ispadanja: Ponosan sam, mirno ću spavati

Guardiola
Foto: Reuters
1/8
03.05.2016.
u 23:41

- Ponosan sam na svoju momčad. Igrali smo vrlo dobro, kao i drugo poluvrijeme u Madridu. Igrali smo vrlo dobro protiv Juventusa, Benfice i Atletica te zbog toga mogu mirno spavati - rekao je trener Bayerna Pep Guardola.

Atletico Madrid prvi je finalist Lige prvaka. Španjolski je klub u Allianz Areni izgubio od Bayerna s 2:1, ali je do velikog finala u Milanu stigao zahvaljući pobjedi 1:0 u prvoj utakmici.

- Ponosan sam na svoju momčad. Igrali smo vrlo dobro, kao i drugo poluvrijeme u Madridu. Igrali smo vrlo dobro protiv Juventusa, Benfice i Atletica te zbog toga mogu mirno spavati - rekao je trener Bayerna Pep Guardola.

Veznjak Bayerna Arturo Vidal je dodao:

- Bili smo bolji u obje utakmice i dominirali smo. Oni su svoje prilike iskoristili i idu u finale. Tužni smo.

Jedan od junaka Atletica je Jan Oblak koji je kod vodstva Bayerna 1:0 obranio jedanaesterac Mulleru.

- Bayern ima sjajne igrače i nemoguće je sačuvati praznu mrežu - rekao je Oblak pa se odgovorio na pitanje koga bi želio u finalu.

- Nedavno smo pobijedili Barcelonu, a sada Bayern. Manchester City i Real Madrid su sjajne momčadi, no nama je svejedno.

Fernanrdo Torres nije iskoristio jedanasterac na drugoj strani, ali to nije koštalo Atletico.

- Sada želimo otići do kraja. Imamo priliku ispisati povijest. Izbacili smo prvaka Nizozemske, Španjolske i sada Njemačke - rekao je Torres.

>> Guardiolino prokletstvo se nastavlja, Atletico (M) u finalu

Komentara 17

DU
Deleted user
00:12 04.05.2016.

glupan arogantni to sto je on osvojio s bayernom za tri godine bih i ja s takvom momcadi nego neka odgovorni u münchenu razmisle Štimac je slobodan momentalno

KE
kentie
16:31 04.05.2016.

Naravno da može mirno i spokojno spavati kad je potpisao ugovor sa Man. Cityjem kao najskuplji trener na svijetu. A iza sebe u Bayernu je ostavio stravu, užas i pustoš. Pa pogledajte kojom je magarećom upornošću i kamenom tvrdoglavošću ignorirao i razbio osovinu Goetze-Levandowski, samo pogledajte i promislite. Goetzea u rosteru momčadi ni u tragovima, a protiv tako tvrdog protivnika bi došao ko zlata vrijedan joker, pa čak zajedno sa Levadowskim i prelomio utakmicu i match u Bayernovu korist. Nevjerojatno. Usput pogledajte koje je sve igrače u 3-god. mandatu razjurio i otjerao :Mandžukić, Kroos, Dante, Schweinsteiger??? Di je Robben, itd, itd. Okomitu i agresivnu igru Bayerna u dubinu prema golu koju je njegovao i izbrusio Heynckes, pretvorio je u beskrajni pimpleraj oko zone protivnika bez konkretnog i pravog učinka. Zato i Simeoneu nije bio problem parkirati autobus u svom šesnaestercu, pa potom konkretizirati pozitivan rezultat kroz ubitačne kontre Torresa i Griezmana. Bayernovi navijači mogu samo sjediti i plakati i u preostalim domaćim tekmama otpivati Pepu pjesmicu otrprilike ovako: rastanak se primakao, primakao, velki nam je kamen sa srca otpao i spao i uopće nam nije žao, žao što je pao...rastanak se primakao......

HH
helgin@hogar
08:13 04.05.2016.

do sinoc mi je atletico bio drag, ali zbog simeoneovog ponasanja zelim im debakl u finalu! ako lik nije na bijelom, onda nije normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije