Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI KIKS 'GRAĐANA'

Prava katastrofa! Cijela je momčad razočarala

Manuel Pellegrini
Foto: Reuters
18.04.2014.
u 10:04

– Pred nama je pet utakmica i imamo još šansi, no mnogo manje nego prije poraza od vodećeg Liverpoola i remija s posljednjim na ljestvici Sunderlandom

Fernandinho, veznjak Manchester Cityja, odabrao je prave riječi kada je stao pred mikrofon BBC-ja nakon domaćeg kiksa u srijedu u susretu sa Sunderlandom (2:2).

– Prava katastrofa! Cijela je momčad razočarala, a ovaj nas remi udaljava od utrke za naslov – kazao je bivši suigrač Darija Srne i Eduarda iz Šahtara.

Građani (71) su šest bodova iza vodećeg Liverpoola (77), no imaju utakmicu manje, a Chelsea (75) je između njih. Ono čemu se mogu nadati u Manchesteru je to da će Liverpool dočekati Chelsea na Anfieldu prije kraja sezone, te ako podijele bodove...

– Pred nama je pet utakmica i imamo još šansi, no mnogo manje nego prije poraza od vodećeg Liverpoola i remija s posljednjim na ljestvici Sunderlandom. Sjetite se ove momčadi prije dvije godine, bila je šest bodova iza vodećih pa je na kraju osvojila naslov. Bilo je teško, no ne i nemoguće – nada se trener svijetloplavih Manuel Pellegrini. No, uprskali su, a imali su i sreće jer je Samir Nasri u zadnjoj minuti uspio izjednačiti te su jedva izvukli i taj bod. Još igraju s WBA, Crystal Palaceom, Evertonom, Aston Villom i West Hamom. Solidan raspored, osim Evertona, sve klubovi iz donjeg dijela tablice. No, kiksaju u najvažnijem dijelu sezone, neovisno o formi momčadi protiv koje igraju.

– Za sve je kriv poraz od Liverpoola od kojeg se do danas nismo otrijeznili – dodaje Pellegrini. Možda da mamurluk izliječe juhom?

>> City kiksao kod kuće, Liverpool blizu naslova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije