Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužili remi

Pellegrini ljutit: Mandžukićev gol nije trebao biti priznat!

Mandžukić
Foto: Reuters
1/5
26.11.2015.
u 08:38

- Ova skupina još nije gotova, vidjet ćemo što će Juventus napraviti u Sevilli. Bit će im to teška utakmica, pogotovo jer Sevilli trebaju bodovi u borbi za Europsku ligu.

Juventus je sinoć pobijedio Manchester City sa 1:0 i tako napravio veliki korak prema osvajanju prvog mjesta u skupini. Pogodak odluke zabio je Mario Mandžukić, a trener gostiju Manuel Pellegrini smatra da rezultat nije pravedan.

- Imali smo i mi nekoliko dobrih prilika i nismo ih iskoristili. Mislim da smo zaslužili remi, to bi bio pravedan rezultat. Posebno zbog toga što je njihov pogodak u najmanju ruku sumnjiv. Uvjeren sam da je Mandžukić napravio prekršaj, rekao je Pellegrini.

Juve ima 11 bodova i gostuje u Sevilli u zadnjem kolu, dok Manchester dočekuje Borussiju Monchengladbach i ima dva boda manje.

- Ova skupina još nije gotova, vidjet ćemo što će Juventus napraviti u Sevilli. Bit će im to teška utakmica, pogotovo jer Sevilli trebaju bodovi u borbi za Europsku ligu. 

Massimiliano Allegri bio je sretan ovakvim raspletom.

- Ova skupina iznimno je teška, ali uspjeli smo ostvariti još jednu pobjedu i to bez primljenog gola. Susret je bio otvoren, bilo je prilika na obje strane, ali zasluženo smo pobijedili.

>>Modrić nakon dvije godine strijelac u Ligi prvaka, Mandžukić srušio City!

Komentara 3

DI
Dijaspora
09:52 26.11.2015.

Nemoguće koliko ste protiv Mandžukića. Nijemci su ponovili desetak puta snimak dvoboja Mandžukića i dobro se vidi da je bila obostrana borba.

MT
mladen.turcic
09:29 26.11.2015.

nista bez hrvatskih majstora

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:08 26.11.2015.

cisti gol.predlazem onom tko je ovo pisao da se umije poslje spavanja ili da ode na operaciju ociju.ili je toliko g.lup da se nekuzi u nogomet a bitno je da sa rijecima barata.kezik mu je najjaci organ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije