Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA U PROBLEMIMA

Pele u teškom stanju, završio je na intenzivnoj njezi!

Pele
Foto: DPA/Pixsell
27.11.2014.
u 18:49

– Prebačen je na poseban odjel kako bi dobio najbolju moguću njegu – stoji u kratkom priopćenju bolnice Alberta Einsteina u Sao Paulu

Legendarni brazilski nogometaš Pele (74) ponovno je završio u bolnici, ovaj put zbog urinarne infekcije i, prema svemu sudeći, situacija je mnogo ozbiljnija nego se mislilo pa je završio na intenzivnoj njezi.

Početkom mjeseca operirao je bubrežne kamence i bio je hospitaliziran dva dana, a potom je pušten kući jer se činilo da nema više problema. Nažalost, oni su se pojavili u ozbiljnijem obliku nego što je sugerirala prva prognoza, ona o urinarnoj infekciji.

– Edson Arantes do Nascimento (Pele, op.a.) ostaje u bolnici. Prebačen je na poseban odjel kako bi dobio najbolju moguću njegu – stoji u kratkom priopćenju bolnice Alberta Einsteina u Sao Paulu.

U sljedećih nekoliko dana će se znati više informacija.

>> Legendarni Pele ponovno završio u bolnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije