Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Payet spasio Bilića! West Ham prekinuo niz od četiri poraza

Slave Bilić - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
01.10.2016.
u 18:05

Slavenova budućnost u West Hamu je neizvjesna, ali šest minuta drugog poluvremena je vjerojatno bio pred izlaznim vratima londonskog kluba

U 7. kolu engleske lige na Olimpijskom stadionu u Londonu West Ham je s Middlesbroughom igrao 1:1. Je li remi dovoljan čelnicima čekićara da Slavenu Biliću daju još jednu priliku? West Ham nije pobijedio, ali nije ni izgubio. No prekinuo je niz od četiri prvenstvena poraza.

Slavenova budućnost u West Hamu je neizvjesna, ali šest minuta drugog poluvremena vjerojatno je bio pred izlaznim vratima londonskog kluba.

Naime, u 51. minuti Christian Stuani zabio je za vodstvo Middlesbrougha, a šest minuta kasnije Dimitri Payet je prekrasnu solo akciju završio pogotkom. Francuski reprezentativac je odličnim prizemnim udarcem unutar šestnaesterca prevario Victora Veldesa za 1:1.

Nakon tri utakmice bez pobjede, Antonio Conte je napravio važne promjene u momčadi Chelseaja i plan mu je uspio.

Plavi su u gostima pobijedili Hull sa 2:0. Strijelci za Chelsea bili su Willian (61.) i Diego Costa (67.).

Watford i Bournemouth su igrali 2:2. Wilson u 31. minuti i King u 62. su bili strijelac za Bournemouth, dok su domaću momčad u igru vratili najprije Deeney u 50. minuti, a zatim i Success koji je zabio za 2:2.

U susretu Sunderlanda i WBA također nije bilo pobjednika. Susret je završio 1:1, Chadli je u 35. minuti pogodio za vodstvo gostiju, ali u 83. minuti Van Aanholt zabio je za Sunderland.

Nogometaši Liverpoola su na drugom mjestu na tablici zahvaljujući 2:1 pobjedi na gostovanju protiv Swanseaja. Domaćin je poveo preko Fera (8.), no redsi su u nastavku preokrenuli rezultat golovima Firmina (5.4) i Milnera (84.-11m).

 Dan ranije Everton i Crystal Palace su igrali 1:1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:46 01.10.2016.

nije ga spasio nego je tek produžio agoniju sa ovom neznalicom. Iduće dvije tekme igra sa osrednjim ekipama i neće osvojiti više od jednog boda od mogućih 6... Uglavnom, blefer ima jednoliko ubrzano gibanje prema dnu tabele... nadam se da će uprava kluba biti dovoljno promućurna...

SE
seljacinaxxx
21:32 01.10.2016.

sto prije ode to bolje,naravno.prosle sezone zatekao je uigranu solidnu ekipu s payetom u vrhunskoj formi,ove je sve uredio po svom,potrosio 60 000 000 za pojacanja a igra katastrofa

AN
Andreeejjj
20:31 01.10.2016.

Idemo SLAVENE, super si lik i stručnjak i dalekooooo najbolji HRV trener, uskoro dolaze bolji dani. LEGENDOOOOOO drži se a ljubomorne duše mogu da ti pu****!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije