Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi pojačanje

Payet nagovorio Bilića da sruši klupski rekord i potroši 40 milijuna eura

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
05.05.2016.
u 19:34

Engleski mediji navode da će ponuda biti izdašna, sprema se oko 40 milijuna eura, čime bi West Ham itekako nadmašio svoj dosadašnji rekord kad je riječ o transferima

Slaven Bilić napravio je čudo s West Hamom ove sezone i odigrao sezonu za pamćenje. I to doslovno – ova će sezona biti upisana u klupsku povijest jer nikada čekićari nisu osvojili toliko bodova.

Navijači i čelnici kluba oduševljeni su hrvatskim stručnjakom i jedva čekaju novu sezonu na novom stadionu, a vlasnik David Gold obećao mu je osigurati novac za važna pojačanja. Stoga se već sad krenulo u slaganje igračke križaljke za sljedeću sezonu, a prvi na listi pojačanja je Michy Batshuayi.

Riječ je o napadaču koji igra u Marseilleu, a ima odličnu statistiku unatoč činjenici da je klub podbacio. Batshuayi je u svim natjecanjima postigao 21 gol i deset puta asistirao, što je privuklo pozornost Bilićevih skauta. West Ham ga je pokušao dovesti i u siječnju, ali je belgijski nogometaš odlučio odigrati do kraja sezone jer nije želio mijenjati sredinu uoči Europskog prvenstva, a Bilić i društvo sad su ponovno krenuli u akciju.

Svoje mišljenje o 22-godišnjem igraču zasigurno je rekao i Slavenov miljenik Dimitri Payet koji je s njim igrao u Marseilleu. Engleski mediji navode da ga je na neki način on i nagovorio te da će ponuda biti izdašna, sprema se oko 40 milijuna eura, čime bi West Ham itekako nadmašio svoj dosadašnji rekord kad je riječ o transferima. Zasad su najviše platili Andyja Carolla (17.5 milijuna eura).

Vjeruje se kako je realizacija ovog posla sasvim izgledna jer Marseille je u financijskim problemima, a 40 milijuna eura za igrača kojeg je 2014. godine doveo za 4.5 milijuna iz Standarda sigurno ne bi odbio. Ipak, navodi se da i Juventus razmatra opciju njegova dovođenja pa Bilić mora biti brz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije