Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osijek u krizi

Pavičić dvaput 'izbušio' Lončarića za pobjedu Lokosa

Lokomotiva - Osijek
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/6
28.09.2014.
u 18:00

Osijek je nastavio crni niz. Ovo mu je treći poraz i četvrta utakmica bez postignutog gola.

Domagoj Pavičić dvama je pogocima u Kranjčevićevoj donio pobjedu Lokomotivi nad Osijekom (2:0) u 10. kolu MaxTV Prve HNL kojom je klub s Kajzerice skočio na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

Nakon siromašnog prvog poluvremena u kojem su Lokosi tek dvaput zaprijetili vrataru Filipu Lončariću, kojem su to, pak, bile prve minute u HNL-u nakon dvije godine izbivanja, sve važno dogodilo se u nastavku.

Tek što se krenulo s centra, u 46. minuti, lopta je stigla do Pavičića koji se lijepo oslobodio čuvara u kaznenom prostoru i provukao loptu ispod Lončarića.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Osijek je jalovim napadima pokušao stići do izjednačenja, imao je veći posjed lopte, no Pavičić je u 86. minuti presjekao jednu loptu i sjurivši se prema vratima zaobišao Lončarića te postavio konačan rezultat.

Inače, Pavičić je bio strijelac protiv kluba s Drave i u prvom kolu kada je momčad Tomislava Rukavine potopila Lokomotivu 4:1.

Ujedno, ovim pogocima 20-godišnji veznjak stigao je na treće mjesto ljestvice strijelaca (6 pogodaka) koje dijeli sa Dinamovcem Soudanijem i Hajdukovim napadačem Kouassijem.

Osijek je nastavio crni niz. Ovo mu je treći poraz u nizu, a već četiri utakmice nije postigao pogodak.

Vodeći je Dinamo sa 26 bodova, slijede Rijeka sa 24 i Lokomotiva sa 13 bodova, a Osijek je pretposljednji sa 8 bodova.

>>Lončarić na golu u HNL-u nakon dvije godine

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije