Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi ili ostaje?

Izvanredna 'presica' Dinama: U petak ćemo saznati Machadovu sudbinu!

11.07.2014., stadion Kantrida, Rijeka - Superkup, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Machado.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.07.2015.
u 18:45

"Izvanredna konferencija za medije održati će se u petak, 31.07., u 13 sati u press prostorima GNK Dinamo"

Paulo Machado ostaje u Dinamu ili će dobiti ispisnicu? To je glavno pitanje u Maksimiru ovih dana, a odgovor ćemo vjerojatno doznati u petak. Portugalac je u utorak pokazao srednji prst publici koja mu je zviždala prilikom izlaska s terena, a dan poslije Dinamo ga je udaljio iz prve momčadi.

Zoran Mamić na današnjoj je konferenciji za medije izjavio da ipak postoji mogućnost da Machado ostaje u Dinamu, a poslijepodne je obavljen i sastanak s njim i njegovim agentom. Dinamo bi ga se vjerojatno riješio jer njegov ispad se teško može oprostiti, a njegove igre ne donose prevagu. No, problem je u financijskom aspektu. Modri su ga platili 1,8 milijuna eura, a još ima ugovor na dvije godine. Za 12 mjeseci dobije oko 500 tisuća eura i to je veliki uteg ukoliko se s njim želi raskinuti ugovor.

A što je odlučeno saznati ćemo u petak kada je najavljena izvanredna 'presica' u Maksimiru.

"Izvanredna konferencija za medije održati će se u petak, 31.07., u 13  sati u press prostorima GNK Dinamo. Gost će biti glavni trener GNK Dinamo Zoran Mamić i naš igrač Paulo Machado. Srdačan pozdrav i vidimo se sutra na Maksimiru", javili su iz kluba.

>>Machadov srednji prst težak je više od tri milijuna eura

>>Tonći Kukoč komentirao Paula Machada: 'Djeca odustaju od nogometa'

>>Machado nije jedini: Marković i Krstanović pokazivali 'bosanski grb', Jeličić bacio dres Dinama...

Komentara 16

VE
Velikogoričan56
20:13 30.07.2015.

Jbg, kasno je sad plakati nad pravnim konzekvencama, gdje vam je bila pamet kad ste sklapali ugovor s takvim problematičnim igračem koji je promijenio 9 klubova. Da je valjao nebi ga se svi samo tako rješavali.

KO
kova123
19:01 30.07.2015.

Znaci ostaje, cim ce bit i taj konj na presici !

1K
100%kaj
22:30 30.07.2015.

Očekujem da Machado sada otvori blog na kojem će komentirati razne događaje u Hrvatskoj. Već imamo primjer da je jedan sličan konj postao poznati bloger.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije