Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Velik si prijatelj'

Paulo 'srednji prst' Machado podržao Ademija: Svi smo uz tebe!

Machado
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
08.10.2015.
u 17:25

Jedan od prvih koji su Ademiju javno pružili potporu je suigrač Paulo Machado.

Arijanu Ademiju, kapetanu Dinama, nakon pada na doping-testu prijeti Uefina suspenzija do dvije godine, a jedan od prvih koji su mu javno pružili potporu bio je suigrač Paulo Machado.

- Arijan Ademi, naš prijatelj, naš kapetan u mnogim bitkama i veliki čovjek. Svi smo uz tebe - napisao je Portugalac na svom Facebook profilu.

Zanimljivo kako se i Machado ove sezone našao u središtu skandala kad je na prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka s Moldeom pokazao srednji prst domaćoj publici zbog čega je isključen. 

>>Dinamu bodovi ostaju protiv Arsenala, Ademiju vjerojatno godina do dvije suspenzije

 

Arijan Ademi❤️󾬓 Our mate, our captain of many battles and our big friend: WE ARE ALL WITH YOU󾬓❤️

Posted by Paulo Machado on 8. listopad 2015

 

Komentara 11

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:53 08.10.2015.

Halar, jadniče.... novinarstvo je ipak malo više od praćenja i prenošenja objava sa tuđih FB profila. Za mene je on malo više Paulo 'gol Hajduku u 93.oj' Machado, nego tvoj patetični nadimak.

BU
budagigo
17:37 08.10.2015.

Ovaj halar nikako da zaboravi machadov srednjak,kao da je sam bio na tribini točno na djelu prema kojemu je "poletio"machadov srednjak.

PO
PowerPoint
17:56 08.10.2015.

Dovoljan je pogled na Halarovu facu i sve je čovjeku jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije