Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE LEGENDE

Paul Scholes: Modrić je protiv Liverpoola i Barcelone bio briljantan

Luka Modrić
David Davies/Press Association/PIXSELL
31.10.2014.
u 18:39

- Za mene je igrač tjedna (a i prošlog tjedna) Luka Modrić. Njegovi nastupi protiv Liverpoola i Barcelone su savršen primjer kako kontrolirati sredinu terena. To nije lako protiv takvih momčadi, ali je bio briljantan u obje utakmice - napisao je Scholes.

Luka Modrić vjerojatno neće igrati za Real u subotnjoj utakmici protiv Granade u 10. kolu španjolskog prvenstva. Luka je lakše ozlijeđen, a trener Carlo Ancelotti ga želi odmoriti. Upitno je i hoće li igrati Toni Kroos.

- Khedira i Illarramendi su važni igrač koje ćemo koristiti u prvenstvu. Modrić i Kroos ne mogu igrati čitavu sezonu. Illarramendi očito nije Modrić, a Khedira nije Kroos, ali vjerujemo u njih - rekao je Ancelotti.

A Modrića je pohvalio i Paul Scholes, legenda Manchester Uniteda.

- Za mene je igrač tjedna (a i prošlog tjedna) Luka Modrić. Njegovi nastupi protiv Liverpoola i Barcelone su savršen primjer kako kontrolirati sredinu terena. To nije lako protiv takvih momčadi, ali je bio briljantan u obje utakmice - napisao je Scholes za The Independent.

>> 'To što je Iniesta na popisu, a Modrić nije uvreda je za inteligenciju'

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
19:23 31.10.2014.

kad porediš npr samira koji se vuče okolo bez ideje luka je potpuno uključen , izdržljiv , inteligentan i vješt

LU
lukateli1
19:57 31.10.2014.

Tocno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije