Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavlja se u Kalifornija

Paul Pogba potpisao prvi dres Manchester Uniteda!

Paul Pogba
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.07.2016.
u 13:55

Jose Mourinho bi radio vidio potpis Francuza na Unitedovom ugovoru, ali još će pričekati. No jedan navijač crvenih vragova uspio je uloviti Pogbin potpis

I dok svi s nestrpljenjem očekuju transfer stoljeća Paul Pogba se u Kaliforniji odlično zabavlja. Njegov menadžer Mino Raiola pokušava postići što bolju ponudu, a prvi u redu i dalje stoji Manchester United.

Jose Mourinho bi radio vidio potpis Francuza na Unitedovom ugovoru, ali još će pričekati. No jedan navijač crvenih vragova uspio je uloviti Pogbin potpis.

Jonathan Perk pohvalio se kako je prvi dobio autogram na dres Manchester Uniteda s Pogbinim prezimenom. 

>>Mourinhova supruga slučajno otkrila koga to Jose želi dovesti

Komentara 1

Avatar Melankolija
Melankolija
14:20 30.07.2016.

Jeli Pogba igrao na Europskom prvenstvu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije