Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova posudba

Pašalić i službeno u Milanu: Ponosan sam što sam član jednog od najvećih klubova!

Mario Pašalić
Foto: AC Milan/Instagram
1/6
27.08.2016.
u 18:57

Nakon što je uspješno prošao liječnički pregled, Pašalić je potpisao ugovor na jednu sezonu.

Mladi hrvatski nogometaš Mario Pašalić (21) karijeru će nastaviti u redovima talijanskog velikana Milana. Nakon što je uspješno prošao liječnički pregled, Pašalić je potpisao ugovor na jednu sezonu. Na San Siro dolazi kao član Chelsea na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone. 

"Presretan sam i ponosan što dolazim u jedan od najvećih klubova na svijetu," kazao je Pašalić nakon potpisa ugovora.

Pašalić je iz bogate klupske povijesti posebno izdvojio trojicu velikana, našeg Zvonimira Bobana, Ukrajinca Andrija Ševčenka, te Brazilca Kaku.

"Znam sve o njihovim karijerama. Sva trojica su pisala povijest ovog kluba," dodao je 21-godišnji hrvatski veznjak.

Pašalić je otkrio kako je on 'klasnični broj 8'

"Međutim, mogu igrati i na drugim pozicijama. Znam da prošle sezone nisam ispunio očekivanja, no ispred mene je velika prilika koju želim iskoristiti," kazao je Pašalić.

Mladi hrvatski reprezentativac je predstavljen kao moderan vezni igrač.

"Pašalić voli biti u srcu igre, voli igrati s loptom u nogama. Može kvalitetno igrati s obje noge," napisali su Talijani.

Prošle sezone bio je na posudbi u Monacu, a sezonu prije toga u redovima Elchea. Za Chelsea je potpisao 2014. godine stigavši iz Hajduka, ali još uvijek nije upisao niti jedan službeni nastup za 'Bluese'. 

Za seniorsku reprezentaciju Hrvatske ima dva nastupa - prijateljske utakmice protiv Cipra i Gibraltara.

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:32 27.08.2016.

Bravo Mario!

MK
mksdk
20:04 27.08.2016.

Drago mi je da je Mariju liječnički prošao dobro i da nema trajnih problema sa leđima. Čestitke na prelasku u Milan i nadam se da će ti ovo biti zadnja posudba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije