Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
basel uvjerljiv

Partizan izvukao neodlučeno u Bukureštu, Rapid se spasio protiv Ajaxa

Partizan
Youtube Screenshot
29.07.2015.
u 23:17

Do domaćih pobjeda stigli su Dinamovi 'krvnici' iz prošle sezone Red Bull Salzburg i Celtic.

U srijedu je odigrano još šest prvih utakmica trećeg pretkola Lige prvaka. Do domaćih pobjeda stigli su Dinamovi 'krvnici' iz prošle sezone Red Bull Salzburg i Celtic, piše Goal.

Austrijanci su kod kuće golovima Ulmera u 51. i Hintereggera u 89. minuti pobijedili švedski Malmö 2:0. Celtic je kod kuće dugo lomio azerbajdžanski Qarabag, a minimalnu 1:0 pobjedu u Glasgowu donio im je Boyata u 82. minuti.

Odličan rezultat ostvario je i Partizan koji je odigrao 1:1 u Bukureštu kod Steaue. Srpski prvak vodio je 62. minute kada je zabio Vulićević, a Rumunjima je nadu uoči uzvrata vratio Varela u 81. minuti.

 

Do vrijedne gostujuće pobjeda stigao je Basel. Švicarci su slavili kod Lecha u Poljskoj 3:1. Poveli su u 34. minuti preko Langa, ali su se domaćini vratili samo dvije minute kasnije preko Thomalle. Stvari su za Lech krenule loše u 66. minuti kada je Kedziora skrivio jedanaesterac i dobio izravni crveni karton. Gashi na njihovu sreću nije iskoristio jedanaesterac. Ipak, do kraja utakmice Poljaci primaju još dva gola, u 77. minuti zabio je Janko, a u sudačkoj nadoknadi Baselu je vjerojatno četvrto pretkolo osigurao Calla.

Ajax je u Beču protiv Rapida odigrao 2:2, iako kako se utakmica razvijala s tim rezultatom mogu sretniji biti domaćini. Naime, kopljanici su nakon prvih 45 minuta imali 2:0 golovima Klaassena. Rapid se vratio u igru golom Kainza na početku nastavka.

Kada su Bečani u 59. minuti ostali s igračem manje nakon isključenja Schwaba, činilo se da je pitanje pobjednika riješeno, ali i s igračem manje Rapid je u 79. minuti preko Berića izjednačio.

Jedina utakmica bez golova bila je ona između HJK-a i Astane.

U jedinoj utakmici Europske lige igranoj danas Kopenhagen je kao gost s minimalnih 1:0 slavio protiv Jabloneca, a gol odluke zabio Verbić u 15. minuti.

Komentara 3

IV
ivanjoksimovic
12:31 30.07.2015.

Nije Partizan izvukao neresemo vec Steaua, buduci da je Partizan vodio do nekog 82 minuta. Osim toga, Partizan je i diktirao tempo cele utakmice, imao vise suteva i bio bolji rival na terenu. Stoga, ako vec pominjete Partizan, pomenite ga u realnom kontekstu, ano kako je bilo i kako jeste. Ako niste u stanju da objektivno izvestite o utakmici, onda je najbolje da ga uopste i ne pominjete.

Avatar poljicanin
poljicanin
13:01 30.07.2015.

Mislim da bi bilo lijepo kada bi se VL preselio u Beograd!

Avatar cera
cera
04:03 30.07.2015.

Dali ima još ovakvih novosti iz srbske lige, ako ima molim da ih objavite. Unapred zahvalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije