Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti PSG-a

Parižani su Neymaru nudili gotovo sve, ali Brazilac je imao još jednu želju i pregovori su propali

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
25.10.2016.
u 20:42

Parižani su Barceloni za Neymara ponudili nevjerojatnih 190 milijuna, a Brazilac bi imao godišnju plaću od 35 milijuna eura, piše L'Equipe

Zlatan Ibrahimović ovog je ljeta napustio Pariz, pa je vlasnik PSG-a Nasser Al Khalaifi želio na Park prinčeva dovesti novu veliku zvijezdu. Nakon što su glatko odbijene ponude za Lionela Messija i Cristiana Ronalda, pariški se klub okrenuo Neymaru.

Parižani su Barceloni ponudili nevjerojatnih 190 milijuna, a Brazilac bi imao godišnju plaću od 35 milijuna eura, piše L'Equipe.

Neymar bi još dobio privatni zrakoplov i lanac hotela. No Brazilcu je to bilo malo, pa je gazdi PSG-a predložio da još plati njegov porezni dug u Španjolskoj koji iznosi 45 milijuna eura. Na tome su pregovori propali.

>>Modrić potpisao novi ugovor s Realom, evo kako je Barcelona odgovorila na to!

Komentara 1

DU
Deleted user
21:16 25.10.2016.

Bravo Neymar...tako treba sa arapskim bogatim govnarima koji se po Europi kurrce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije