Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

PAOK želi Eduarda, Mandžo odbio Kineze, Real dovodi Dybalu

Eduardo da Silva, Mario Mandžukić
Goran Stanzl/PIXSELL
04.01.2017.
u 07:10

Eduardo da Silva nije se uspio dogovoriti s Dinamom, no zato bi uskoro mogao potpisati za PAOK. Tako barem tvrde grčki mediji.

Španjolski Mundo piše da će Real na ljeto dovesti Paula Dybalu, napadača Juventusa. Navodno su u suprotnom smjeru spremni pustiti Matea Kovačića, Jamesa Rodrigueza ili Isca te još, naravno, dodati više desetaka milijuna eura.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho priprema pak ludu ponudu za Harryja Kanea. Engleski mediji pišu o čak 90 milijuna eura za Tottenhamova napadača!

Eduardo da Silva nije se uspio dogovoriti s Dinamom, no zato bi uskoro mogao potpisati za PAOK. Tako barem tvrde grčki mediji.

Naš trener u Genoi Ivan Jurić u nastavak sezone ući će dosta oslabljen. Naime, Napolijev predsjednik De Laurentiis objavio je “Dobrodošao, Leonardo!”, što znači da je sve riješeno za dolazak napadača Genoe Pavolettija (28). Pavoletti se na Instagramu već oprostio od navijača Genoe. Juventus je pak službeno potvrdio da je završen transfer braniča Genoe Tomasa Rincona. Odšteta je osam milijuna eura. Talijanski Tuttosport tvrdi da je Mario Mandžukić odbio kineski Tianjin koji mu je nudio 7,5 milijuna eura po sezoni, a Juventusu odštetu od 28 milijuna eura. Isti izvor tvrdi da je Tianjin, koji trenira Fabio Cannavaro, nudio Romi za Edina Džeku 30 milijuna eura i 15 milijuna godišnje plaće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije