Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agent: SLUŽBENO JE

Pala je konačna odluka: Evo gdje Brozović nastavlja karijeru!

Marcelo Brozović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/7
31.08.2016.
u 16:30

Brozović je bio na meti brojnih velikana, njegovo ime spominjalo se u kontekstu Chelseaja, Arsenala, Liverpoola, Barcelone...

Marcelo Brozović proteklih je dana sređivao nogometnu budućnost, spominjala se opcija odlaska iz Intera, talijanski mediji bili su uvjereni da odlazi, ali na kraju će ipak ostati u Interu i tu nastaviti karijeru.

Za njega su bili zainteresirani mnogi velikani, najviše su ''zagrlizli'' Chelsea i Arsenal, ali na kraju od toga neće biti ništa. To je u razgovoru za Goal.com potvrdio i njegov agent Miroslav Bičanić.

– Da, sada možete službeno napisati da Brozović ostaje u Interu. U suprotnom bi već bio u avionu za London. A Marcelo se nalazi u kadru hrvatske reprezentacije, priprema se za današnju utakmicu sa Segestom u Sisku – kazao je Bičanić.

Ovim raspletom zadovoljan je i trener Frank de Boer koji je od svog dolaska izjavljivao da mu je hrvatski reprezentativac vrlo važan u slaganju momčadi.

A zbog čega je Marcelo Brozović odlučio ostati i što mu je Inter ponudio, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Sve o transferima na samom kraju prijelaznog roka možete pratiti OVDJE!

Komentara 8

VU
vuky91
16:59 31.08.2016.

Hahahaha... Danas se potroši više vremena za složit/smislit ovakve glupe naslove nego napisat sam članak. Ni u kojem slučaju se nije moglo napisat "Ništa od transfera, Brozović ostaje u Interu!"? Svaka čast, a od novinarskog zanata ni n....

Avatar acivij
acivij
16:41 31.08.2016.

Što ste naporni s takvim naslovima ... i prije čitanja je bilo jasna da ostaje u Interu

AS
asi2013
16:43 31.08.2016.

Sve oko Brozovića bile su novinarske patke. Nije se previše pokazao na EU. Možda nije toliko ni loš, vidjet ćemo njegov status u Interu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije