Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće?

Ovog nema ni na Maksimiru! Nećete vjerovati zašto su uhitili ovog navijača

Reading
Foto: Screenshot
1/2
02.03.2015.
u 21:17

Kad smo već kod bizarnih razloga za izbacivanje navijača sa stadiona valja podsjetiti da je Chelsea u svibnju prošle godine poništio godišnju ulaznicu jednom svom navijaču jer je na nekoliko utakmica svoje momčadi stajao

Proteklog vikenda Reading je na domaćem terenu dočekao Nottingham Forest, a taj je susret obilježila jedna nevjerojatna priča. Naime, navijač domaće momčadi izveden je sa stadiona, a kasnije i uhićen jer je pjevao navijačke pjesme svog kluba.

Priča se pojavila na društvenim mrežama, a kasnije su je prenijeli i neki engleski mediji, no nisu uspjeli potvrditi je li to doista bilo tako. Pojavio se i video na kojem je vidljivo kako zaštitari dolaze do spomenutog navijača i raspravljaju s njim, ali se ne vidi kada ga odvode. Međutim, navijači Readinga u komentarima su potvrdili priču i objasnili cijelu situaciju.

"Atmosfera na našem stadionu već je godinama dosadna. Osim jedne male grupice navijača i gostiju, nitko ne pjeva i stadionom vlada tišina. U subotu je jedan navijač odlučio to promijeniti te pokrenuti cijelu tribinu. Uspjelo mu je barem za kratko i to je vjerojatno bilo najglasnije navijanje u posljednje dvije godine. Ali brzo su ga izveli s tribina što je jadno, pogotovo kada iz kluba izjavljuju da pokušavaju stvoriti bolju atmosferu", napisali su navijači.

Kad smo već kod bizarnih razloga za izbacivanje navijača sa stadiona valja podsjetiti da je Chelsea u svibnju prošle godine poništio godišnju ulaznicu jednom svom navijaču jer je na nekoliko utakmica svoje momčadi stajao. Čudnih primjera bilo je i kod nas pa su tako prošle sezone navijači na Dinamovim utakmicama bili uhićeni jer nisu sjedili na svom mjestu, iako je stadion bio gotovo prazan. Međutim, ovo s engleskog stadiona je nadmašilo i spomenute primjere...

>>BBB-i napustili Maksimir nakon ove poruke službenog spikera

>>Evo zbog čega se traži zatvorska kazna za Bad Blue Boyse!

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
21:41 02.03.2015.

Hahaha jad i bijeda novinarstva , stvarno ko lešinari kruže oko Maksimira . Novinarčić misli da je orginalan samo za to treba imati maštu i inteligenciju .

DI
dinamojavolim1
21:24 02.03.2015.

delac jesu li ti navijaci vikali igracima dobit cete batine??ili toga ima samo na poljudu??

MA
manuutd
22:18 02.03.2015.

Bez gledatelja najbolji klub 10 godina u regiji,sta bi bilo s gledateljima tek??Hajduk je u rangu lučkog. .bijeda...a bbb su nula jer se navija za dinamo i bodri se svoj klub a vi pokazivate da mamic jecdinamo sa svojim ne dolaskom, to nema nigdje na svijetu...Mnogi navijaci se na slazu s upravom ali su na tekmi a poslije upravi jebu m... Dinamo svetinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije