Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najviše iznenadili

Ovo su najneočekivaniji nogometni transferi ljetnog roka

Tevez
Foto: Reuters/Pixsell
06.07.2015.
u 23:40

U mnoštvu transfera ovog ljeta nekolicina je onih zbog kojih se postavlja pitanje - zašto je to napravio.

Ljetni je prijelazni rok tek počeo, a velik broj transfera diljem svijeta već je realizirano. Mnoga zvučna imena promijenila su destinacije što u Europi, što u SAD i na Bliskom istoku, no ludom šopingu ostvareni su neki neočekivani transferi. Da, i odlazak Andree Pirla u New York spada u takve, a Goal vam donosi najzanimljivije što realizirane što one koji samo čekaju službenu potvrdu.

Samuel Eto'o i Ronaldinho u Antalyaspor

Kamerunac je već potpisao i ovaj tjedan počinje trenirati s turskim klubom, Brazilac se još malo nateže oko uvjeta. No, trebao bi ovih dana potpisati. I to nije sve: 'maleni' turski klub vreba još neke asove...

Andre-Pierre Gignac u meksičkom Tigresu

Drugi strijelac francuske lige prošle sezone Andre-Pierre Gignac bio je na meti najvećih europskih klubova, no Marseilleov napadač odlučio se za neobičnu destinaciju. 29-godišnji Francuz odlučio se za odlazak u meksički Tigres u kojem će zarađivati 3,5 milijuna eura godišnje.

Carlos Tevez u Bocu Juniors

Ovaj transfer toliko ni ne čudi koliko sam tajming. Carlos Tevez vratio se u voljeni klub u kojem je stasao kao mladić, no neobično je što se Argentinac toliko požurio vratiti u domovinu. U dvije godine u Juventusu je briljirao osvojivši prvenstvo i kup te došavši do finala Lige prvaka, a mnogi su mišljenja da je mogao odigrati još koju sezonu u Europi pogotovo jer mu je tek 31 godina. No zov Boce ipak je bio jači, a u Buenos Aires se vraća nakon 11 godina.

Koji su još najneočekivaniji nogometni transferi ljetnog roka pročitajte na portalu Goal.com.

>>UŽIVO Arda Turan za 41 milijun eura u Barceloni! Cristiano Ronaldo napušta Real Madrid?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije