Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP U FUTSALU

Ovo se rijetko viđa! Pogledajte kakvu je golčinu Portugalac zabio Srbiji

Ricardinho
Igor Kralj/PIXSELL
06.02.2016.
u 22:46

U danas odigranim utakmicama Španjolska je bez većih problema svladala Ukrajinu (4:1), dok je Srbija nadigrala favorizirani Portugal sa 1:3.

Na Europskom prvenstvu u futsalu, koje se igra u beogradskoj Areni, Hrvatska će sutra igrati protiv Rusije (18.30 sati). Za prolazak u četvrtfinale treba nam pobjeda od najmanje dva pogotka razlike. Sve ostale kombinacije vode Ruse među osam najboljih sastava.

- Teško je bilo što reći poslije utakmice s Kazahstanom. Jednostavno smo napravili previše taktičkih pogrešaka u fazi obrane, a ekipa poput Kazahstana to kažnjava. Nema sada puno smisla vraćati se više na tu utakmicu. Moramo se okrenuti utakmici s Rusijom. U dosadašnjim prijateljskim utakmicama odigranima s Rusima pokazali smo da s njima možemo igrati. Treba nam čudo od pobjede s dva gola razlike, budući da se radi o ekipi koja je možda i glavni favorit za naslov prvaka Europe, no mi vjerujemo u sebe i dat ćemo sve od sebe da danas pokušamo ostvariti pobjedu - rekao je naš vratar Ivo Jukić.

Rusija je na dva posljednja Europska prvenstva gubila u finalu. Sada sigurno želi doći do kraja.

- U susretu s Kazahstanom najviše nam je nedostajalo agresivnosti u obrani. Izgubili smo svaki duel, svaka ‘ničija’ lopta je na kraju bila za njih, ali ukoliko smirimo glave i saberemo se, vjerujem da imamo šanse protiv Rusa ostvariti potrebnu pobjedu s dva gola razlike. Od samoga starta moramo igrati strpljivo i čekati našu priliku. Naravno, ukoliko pred kraj rezultat možda neće biti pozitivan morat ćemo riskirati nešto više, no mislim da će sve biti dobro - istaknuo je Vedran Matošević.

U danas odigranim utakmicama Španjolska je bez većih problema svladala Ukrajinu (4:1), dok je Srbija nadigrala favorizirani Portugal sa 1:3.

No, portugalski reprezentativac Ricardinho zabio je pogodak Srbima kakav se rijetko viđa. Pogodak pogledajte u videu.

>> Način na koji igra Kazahstan je antipropaganda futsala!

Komentara 9

Avatar Mihael1
Mihael1
23:45 06.02.2016.

Svaka čast!

Avatar jmu
jmu
23:08 06.02.2016.

razbise ih srbi ko beba zvecku

KR
krk
07:33 07.02.2016.

Zar nije vijest SRB pobedila POR ili je kriterij tako nesto ne veseli HR javnost kao zabijanje gola SRB? Novinarstvo zute boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije