Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAD OSTALIH

Ovo je top 11 Dinamovaca, pogađate li tko je najveće razočaranje?

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
15.12.2014.
u 10:35

Dugi niz godina domaće nam prvenstvo nije bilo na današnjoj razini. Barem kvalitetom...

Dinamo je uspješno odradio još jednu prvenstvenu jesen. Dapače, družina Zorana Mamića na domaćoj je sceni bila prilično uvjerljiva, te u 19 prvenstvenih kola upisala 15 pobjeda i četiri remija. Dojmljivo, nema što. Uostalom, riječ je o najboljem jesenskom dosegu modrih u povijesti HNL-a. A dugi niz godina domaće nam prvenstvo nije bilo na današnjoj razini. Barem kvalitetom...

No, svaka priča ima i svojih negativnih strana, tako i ova Dinamova. Momčad Zorana Mamića uz domaće uspjehe zaradila je europske minuse, Dinamo na kontinentalnoj razini napreduje puževim koracima. Ali, to su priče za duža proučavanja...

Ovo je top 11 Dinamove jeseni, a otkrijte o kome je riječ na Goal.com.

>> Dinamo najbolju domaću jesen u povijesti proslavio pobjedom protiv Belupa

Ključne riječi

Komentara 3

SE
senior
11:42 15.12.2014.

Neka netko od piskarala iz VL ali i drugih tiskovina objasni zašto bi to Dinamo trebao pokoriti europu. Kome to Dinamo duguje osim svojim navijačima i sebi. Zašto to nebi treble napraviti nogometne "umišljene nogometne veličine" po pisanju piskarala Hajduk, Rijeka ili na primjer Zadar. Dinamo u odnosu na ostale veličine u hrvatskom nogometu odigra godišnje bar 10-tak europskih utakmica. Koeficijente koje imaju u europi naši klubovi većim dijelom zahvaljuju baš Dinamu. I ja bi bio puno zadovoljniji da Dinamo ostavi u europi dublji trag.

Avatar cetiri
cetiri
11:35 15.12.2014.

Daj stavite cijele clanke ili nemojte nista stavljati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije