Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ NA ZIMU

Ovo je neočekivano, Mandžukić odlazi u Manchester City za 32 milijuna eura?!

Mario Mandžukić
Foto: REUTERS/Juan Medina
24.12.2014.
u 09:20

Aktualnom engleskom prvaku potreban je napadač

Mario Mandžukić tek se priviknuo na španjolski nogomet i Atletico Madrid, a već ove zime mogao bi za 32 milijuna eura otići u Manchester City, koji hitno treba pravog napadača ako želi do najvećih titula ove sezone.

Ipak, prvi izbor trenera "građana" Manuela Pellegrinija je Papis Cisse iz Newcastlea, ali on je čak i bogatom klubu iz Manchestera preskup. Vrijedi minimalno 40 milijuna eura, što pozornost okreće prema našem reprezentativcu.

Iako se ne čini izglednim da bi Mandžukić napustio Madrid, sigurno bi mu bilo teško odoljeti aktualnom engleskom prvaku i izazovu koji nosi igranje u najjačoj ligi svijeta.

>> Atlético Madrid našao zamjenu za Marija Mandžukića

Komentara 44

Avatar johnyqi
johnyqi
10:10 24.12.2014.

Koji bombasticni naslov, a u biti su samo naklapanja. Zbilja cu prestat citat ovaj portal koji tretira citaoce kao debile koji samo klikaju na bedaste naslove.

DU
Deleted user
10:44 24.12.2014.

Hahahahaha koji bezvezni članak.

IS
istinaisamoistina
09:53 24.12.2014.

Engleska liga nije ni u kom pogledu jaca od spanjolske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije