Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO ZA VJEROVATI

Ovo je najveći promašaj godine, a koštao je Wolfsburg bodova

Wolfsburg
Foto: DailyMotion/Screenshot
22.08.2014.
u 23:02

Prvo je sa samo pet metara pogodio gredu, a zatim odbijenu loptu s pola metra poslao u gol-aut umjesto u praznu mrežu.

Bayern je u prvom kolu Bundeslige sa 2:1 pobijedio Wolfsburg, ali je imao dosta sreće jer su bili neuvjerljivi i Junior Malanda promašio je što su rijetki u povijesti nogometa uspjeli promašiti!

Prvo je sa samo pet metara pogodio gredu, a zatim odbijenu loptu s pola metra poslao u gol-aut umjesto u praznu mrežu. Bilo je to kod 2:1 za Bayern i normalno da navijači Wolfsburga mogu žaliti, ostali su bez bodova.

>> Ivica Olić zabio prekrasni pogodak u porazu Wolfsburga od Bayerna

Komentara 2

KA
Kakma
09:10 23.08.2014.

To je bilo teze promasiti nego pogoditi.To je zaista sramota.Da nije nista uradio lopta bi se od njega odbila u gol,ovako je najgore uradio sto se moglo uraditi.

OP
optimistican
08:44 23.08.2014.

od kad je sivonjic crn hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije