Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna atmosfera

Ovo je Dinamo! Pogledajte kako su igrači i navijači zajedno proslavili naslov prvaka!

Futsal Dinamo
Foto: Screenshot
1/10
27.04.2015.
u 09:03

- Mi se nadamo ulasku u prvu ligu, ali ako ništa drugo, barem smo izborili još tri jake domaće utakmice, u kojima ćemo sigurno tražiti pobjedu, rekao je predsjednik Dinama Juraj Fabijanić

Uz povike "šampioni, šampioni", navijači Futsal Dinama dočekali su kraj utakmice protiv Rugvice i potvrdu naslova prvaka. Dinamo je u odlučujućoj utakmici pred 1500 gledatelja pobijedio drugoplasiranu Rugvicu sa 4:0 i potvrdio prvo mjesto u skupini. 

Atmosfera na tribinama još jednom bila je odlična, a sve je, po običaju, prošlo bez incidenata. Nakon što je susret završio, počela je zajednička proslava  naslova, igrači su se popeli na tribine i poveli navijačku pjesmu. Nakon što je otpjevano nekoliko šampionskih pjesama, svi su u jedan glas povikali: "Ovo je Dinamo!"

A sezona još uvijek nije gotova, tek je na vrhuncu. Slijedi razigravanje za ulazak u prvu ligu u kojem će igrati svi regionalni prvaci: Dinamo, Potpićan, Crnica i Aurelia.

- Ovo je veliki uspjeh za nas. Ovih smo dana svi bili angažirani u klubu, radili smo dobar posao i isplatilo nam se. No, nema opuštanja, sada nam slijede teške utakmice protiv odličnih momčadi. Čuo sam puno priča da je Dinamo favorit, ali ja mislim da su sve momčadi jake. Mi se nadamo ulasku u prvu ligu, ali ako ništa drugo, barem smo izborili još tri jake domaće utakmice, u kojima ćemo sigurno tražiti pobjedu, rekao je predsjednik Dinama Juraj Fabijanić.

>>Dinamo osvojio naslov i na redu je doigravanje za Prvu ligu!

Komentara 27

BU
budagigo
09:30 27.04.2015.

Koga briga.

SO
sojko2
10:36 27.04.2015.

ovo forsiranje nečeg što nikog normalnog ne zanima je degutantno, pa više pregleda ima članak o stepančiću i vujoviću

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
13:54 27.04.2015.

Bravo Dinamo! Jos doigravanje pa, nadam se, prva liga! Dinamo svetinja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije