Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi plasman na Euro

Ovako smo nekoć i mi slavili: Pogledajte delirij u Sjevernoj Irskoj!

Sjeverna Irska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.10.2015.
u 14:14

Sjeverna Irska u četvrtak je pobjedom nad Grčkom 3:1 prvi puta u povijesti izborila nastup na Europskom prvenstvu, što je, naravno, oduševilo njihove navijače.

Hrvatska nogometna reprezentacija još uvijek nije ni blizu plasmana na Europsko prvenstvo, večeras joj predstoji utakmica koju 'mora' pobijediti, a protivnik će joj biti Bugarska. I dok je atmosfera oko naše reprezentacije prilično kaotična, utakmica se igra pred praznim tribinama, pojedini navijači pozivaju na bojkot, neki drugi su ujedinjeni i slave baš kao što smo i mi to nekad radili.

Sjeverna Irska u četvrtak je pobjedom nad Grčkom 3:1 prvi puta u povijesti izborila nastup na Europskom prvenstvu, što je, naravno, oduševilo njihove navijače. Osim što je stadion bio pun, utakmica se pratila diljem zemlje, a atmosfera je bila sjajna.

U videu koji je počeo kružiti društvenim mrežama može se vidjeti kako se slavilo, a iako je to sam djelić cjelokupne atmosfere, jasno je vidljivo koliko im ovaj uspjeh znači...

>>Irska iznenadila Njemačku, a Sjeverna Irska prvi put izborila Euro

>>Torcida se u hotelu sastala sa Srnom, kapetan odbio povesti suigrače u bojkot!

 

This is football!Northern Ireland fans celebration tonight

Posted by When Sunday Comes on 8. listopad 2015

Komentara 9

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
16:25 10.10.2015.

Bilo bi interesantno od Admina saznati što komentar kre....tena pod nickom Prava Hrvatina alias EUJanez ima saovm temom jer koliko mi je poznato komentiranje van teme navodno nije dozvoljeno!Izgleda da se to pravilo ne odnosi na ovu budaletinu!

Avatar Abcda
Abcda
20:04 10.10.2015.

Ovako cemo mi opet slaviti. Uzalud vam trud Torcida & C° !!

BL
Blender
16:31 10.10.2015.

Pa vesele se kao da su osvojili Evropsko prvenstvo.... I to sve zbog napikavanja lopye? Kad ce ljudi konacno progledati, pa ima vaznijih stvari u zivotu od nogometa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije