Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako nas je uplašio

Ovaj trenutak šokirao je Bernabeu: Opasno uklizao na Modrićevu nogu

Luka Modrić
Vine screenshot
30.08.2015.
u 12:18

- Strašno nas je uplašio. Kada smo vidjeli da traži pomoć pomislili smo na najgore - rekao je glasnogovornik Reala Carlos Carbajosa.

Kad je Betisov igrač sinoć uklizao na nogu Luke Modrića, a stopalo Realovog veznjaka se okrenulo, cijeli Santiago Bernabeu se sledio. Modrić je ustao, no šepao je uz bolnu grimasu. Ubrzo je legao na travnjak i zatražio liječničku pomoć. 

Mnogi su tada pomislili kako će se ponoviti agonija iz prethodne sezone kad je zbog ozljede na susretu s Malagom izbivao tri mjeseca što je itekako ostavilo posljedice na Realovu igru. Srećom, nije se ponovilo.  

- Strašno nas je uplašio. Kada smo vidjeli da traži pomoć pomislili smo na najgore - rekao je glasnogovornik Carlos Carbajosa.

Modrićeva nezgoda dogodila se u 44. minuti, a trener Rafael Benitez je dodao:

- U svlačionici ga je jako boljelo, no mogao je nastaviti. Ipak nije bila riječ o ozljedi.

Trener Reala još je dodao da je hrvatskog veznjaka izvadio iz igre u 75. minuti kako bi ga zaštitio. Pritom je u igru ušao Mateo Kovačić.

>>Real razbio Betis, Kovačić ušao umjesto Modrića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije