Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meč pod istragom

Ovaj gol hit je na internetu, ovakvo namještanje već dugo nismo vidjeli!

Mario
Foto: Screenshot
1/2
01.05.2016.
u 14:44

Mario je postigao pogodak koji bi mogao konkurirati za gol godine, ali kad se u obzir uzme ponašanje domaćih igrača, čini se da bi prije ušao u rubriku "namještaljka godine"

Malobrojni gledatelji na utakmici treće meksičke lige između Toleda B i Marchamalo Guadalajare vidjeli su rijetko viđen gol koji je postao hit na internetu.

Naime, igrač gostujuće momčadi Mario postigao je pogodak koji bi mogao konkurirati za gol godine, ali kad se u obzir uzme ponašanje domaćih igrača, čini se da bi prije ušao u rubriku "namještaljka godine". Mario je uzeo loptu na svojoj polovici i nizao igrače, ali reakcije njegovih protivnika bile su više nego smiješne.

Mundo Deportivo piše da je nakon snimke pokrenuta istraga i meč je pod sumnjom za namještanje...

Komentara 10

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:14 01.05.2016.

trebalo je pretrcat pola igralista, svaka cast

HR
Hrvat700
16:45 01.05.2016.

Losa namjestaljka.

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
19:42 01.05.2016.

SVE REGULARNO.....po yugo-srbijanskoj špranci onako kako to prekodrinske balkančine rade i njihova mentalna brača s ove strane !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije