Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN TRENUTAK

Ova snimka intrigira: Gdje se to vozi Cristiano Ronaldo?!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.04.2016.
u 08:59

– Vidjeli smo Ronalda kako dolazi na terapiju. Sakrio se u ptrljažnik. Sve smo snimili – stoji u objavi snimke koja već postaje pravi hit

Cristiano Ronaldo zbog ozljede nije igrao protiv Rayo Vallecana (3:2) u prvenstvu i Manchester Cityja (0:0) u polufinalu Lige prvaka, ali čini sve kako bi se što prije oporavio i vratio onome što najbolje zna. No zašto se pritom vozi u prtljažniku?

Upravo to pitanje pojavilo se nakon objave snimke TV Cuatro, čije su kamere snimile Portugalca u uistinu zanimljivom izdanju.

– Vidjeli smo Ronalda kako dolazi na terapiju. Sakrio se u prtljažnik. Sve smo snimili – stoji u objavi snimke koja već postaje pravi hit.

Na njoj se vide tri osobe, Ronaldo, vozač i vjerojatno tjelohranitelj. Vidi se i kako proslavljeni nogometaš otvara prtljažnik i potom nestaje. Ne vidi se trenutak kako ulazi u njega, ali nakon što je otvorio prtljažnik, jednostavno nestaje iz vidokruga. Pomalo bizarno.

Inače, Ronaldo se odlučio na terapiju matičnim stanicama, metodu koju je prošao i Luka Modrić 2014. godine, sve s ciljem što bržeg oporavka u ovom bitnom dijelu sezone. Jer, nije u pitanju samo Real, na ljeto ga čeka i Europsko prvenstvo s Portugalom i daje sve od sebe da tamo ne dođe ozlijeđen kao prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Komentara 2

Avatar dmitarX
dmitarX
10:49 28.04.2016.

S čim se bu.dale hrane, eto!

AN
AnteizmalogZGa
11:31 28.04.2016.

Koje gluposti! Lijepo se vidi kako sjedi na zadnjem lijevom sjedištu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije