Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Femme fatale

Ova fatalna ljepotica glavni je razlog što se igrač posvađao sa Slavenom Bilićem!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
09.02.2017.
u 19:42

Iza najvećeg potresa u nogometnoj Europi u prošlom prijelaznom roku stoji – žena!

Iza najvećeg potresa u nogometnoj Europi u prošlom prijelaznom roku stoji – žena! Engleski i francuski mediji otkrili su uzrok neobjašnjivog ponašanja Dimitrija Payeta u Londonu. 

Transfer iz West Hama zatražio je, naime, isključivo na inzistiranje svoje supruge Ludivine koja se željela vratiti u domovinu. Iako je, za razliku od mnogih supruga nogometaša, diskretna i nenametljiva, bez ludih provoda koje će ovjekovječiti fotografijama na društvenim mrežama, Ludivine drži sva četiri zida kuće Payet.

Podsjetimo, Dimitri je u ljeto 2015. godine stigao u West Ham i već u prvoj sezoni osvojio navijače, trenera Slavena Bilića i engleske medije. Igrao je sjajno, bio glavni igrač, a onda se u drugoj sezoni sve promijenilo. Payet je, naime, postao nezadovoljan, sve je lošije igrao, a onda je u siječnju i službeno zatražio transfer u marseille. Nakon višetjednog navlačenja ipak je dobio dozvolu i napustio West Ham, a sada se, eto, otkrilo da iza svega stoji njegova supruga. Payet se zbog nje ponašao čudno, čak i bahato, te se posvađao sa Slavenom Bilićem i ostalim suigračima.

>>Slaven Bilić doživio najteži udarac u karijeri, nikad se nije osjećao tako poniženo i izdano!

>>Bilić je u svlačionici imao 'tempiranu bombu': Evo što mu je Payet radio posljednja dva mjeseca

 

 

Rdv à Marseille #euro2016

Fotografiju objavljuje Ludivine Kadri Sagna (@ludivinesagna)

Komentara 3

DU
Deleted user
21:20 09.02.2017.

Nije fatalna nego kobna!

LU
luzer96
21:30 09.02.2017.

Duda je zakon

HN
hnvidaic
23:51 09.02.2017.

zgodna bjonda treba joj veliki crnac pa bi ostala u londonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije