Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U JEDNOJ AKCIJI

Ova dva nevjerojatna promašaja Modrić će dugo pamtiti!

Luka Modrić
Reuters/PIXSELL
18.10.2014.
u 21:36

U 75. minuti kod rezultata 4:0 Luka je primio loptu na 11 metara i potpuno neometano pucao.

Real Madrid je na gostovanju kod Levantea slavio s uvjerljivih 5:0 zahvaljujući brilijantnom Cristianu Ronaldu i njegova dva pogotka, a manje zahvaljujući Luki Modriću koji će pamtiti susret zbog dva nevjerojatna promašaja u jednoj sekundi.

U 75. minuti kod rezultata 4:0 Luka je primio loptu na 11 metara i potpuno neometano pucao, vratar mu je obranio tako da se našem reprezentativcu ponovno lopta vraća, ali ovaj put našao se pred praznim vratima - i sve promašio!

>> Ocjene nogometaša Levantea i Reala pročitajte na Goal.com

Naravno, primio se za glavu jer bi mu pogodak pomogao zbog kritika na račun svoje igre, a one su najčešće u smjeru da premalo zabija.

>> Real razbio Levante: Ronaldo zabio dva, Modrić igrao 80 minuta

Komentara 19

Avatar franioprvi
franioprvi
21:43 18.10.2014.

Ovdje ne vidim nista dramaticno. Prvi udarac je bio dobar, a golman jos bolji , drugi udarac je izveden jako brzo ..

JU
juma
23:04 18.10.2014.

A što ne pišete kako je kod 0 : 1 spasio siguran gol refleksno izbivši loptu sa gol crte? Luka je bio jako dobar, kada se ozlijedio svi su se brinuli o njemu kao o malom djetetu. Čini mi se kako je omiljen medju igračima Reala.

US
USA
22:29 18.10.2014.

Sto novinari vole pretjerivati radi citanosti i potencirati nepostojece situacije do povracanja. Prvi udarac iz prve odlican i jos bolja obrana vratara, a drugi nakon brzog odbijanja lopte na skracenom koraku puca na odbijanac opet iz prve i promasuje .e . A u naslovu kao dvanevjerojatna promasaja kao da je bio na pola metra od gola sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije