Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu impresionirani

Otočki mediji: Dinamo je bio grozan, Arsenal ga je mogao osramotiti

Arsenal - Dinamo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
25.11.2015.
u 11:25

"Utakmica je bila jednostrana pa još više čudi da je Arsenal izgubio u Zagrebu"

Otočki mediji puno su prostora posvetili pobjedi Arsenala nad Dinamom (3:0), a mnogi su u čudu kako je Arsenal mogao izgubiti u prvom kolu na Maksimiru. Topnici su jučer pokazali kako su kvalitetnija momčad, a s ta tri boda ostali su u utrci za drugi krug pa će u posljednjem kolu protiv Olympiakosa sami odlučivati o svojoj sudbini.

"U rujnu je Dinamo pobijedio u Zagrebu, ali sinoć je to više sličilo na revijalan susret nego na natjecateljski. Samo je raspoloženi vratar Dinama i loša završnica napadača Arsenala spasila Dinamo od sramote", napisao je Independent.

Daily Mail i Mirror pišu kako Dinamo ni u kojem segmentu nije parirao Arsenalu, a posebno ističu Alexisa Sancheza i Mesuta Özila koji su bili konstantna opasnost modrima.

"Bila je to rutinska pobjeda Arsenala. S ta tri boda ostali su u utrci za nastavak natjecanja u Ligi prvaka", piše Daily Mail koji je ovako ocijenio Dinamove igrače: Eduardo 6.5; Pinto 6, Sigali 5, Taravel 6, Matel 6.5; Machado 6.5 (Ćorić 84, 6), Goncalo 6.5, Antolić 6 (Henriquez 71, 6); Pjaca 6, Fernandes 6 (Soudani 57, 6); Rog 5.5.

BBC hvali Mesuta Özila i Alexisa Sancheza, cijeli članak posvećen je uglavnom njima, dok se Dinamo malo spominje. Tek se u jednom članku piše kako je Mamićeva momčad bila nemoćna i nije pružila dobar otpor.

"Utakmica je bila jednostrana pa još više čudi da je Arsenal izgubio u Zagrebu. Dinamo stvarno nije tako dobra momčad. Istina, pobijedio je u Zagrebu, ali večerašnja utakmica samo je pokazala koliko je Arsenal tada imao lošu večer. Dinamo, koji se više ne može plasirati dalje, bio je grozan i Arsenal je lako stigao do pobjede", piše London Evening Standard.

>>Kad je Arsenal 'upalio brzinu više' nismo imali izgleda

>>Sanchez je ovim potezima protiv Dinama oduševio i postao hit na internetu!

>>Evo što je Wenger rekao nakon pobjede Arsenala nad Dinamom

Komentara 17

LI
Lik123
12:22 25.11.2015.

Evo omiljene zabave ovih dinamljubaca, kopati po stranom tisku pljuvačinu po Dinamu. Jel mi se čini ili je toga bilo puno manje ili uopće nije bilo nakon pobjede protiv Arsenala i solidnih tekmi protiv Grka? Jel moguće da onda niko niš nije napisao o Dinamu ili to nikog nije zanimalo. Čisto a propos, čemu točno služi to prenošenje pljuvačina po Dinamu iz stranih medija? Koja je točno svrha toga osim omalovažavanja Dinama jer je zasluženo izgubio od neusporedivo jačeg i boljeg suparnika?

Avatar jebb
jebb
17:06 25.11.2015.

Mogli bi Englezi nesto napisati i o utakmici juniora Arsenala i Dinama. Koji ono bjese rezultat?

DH
dalibor.hren
14:21 25.11.2015.

Od tih narcisoidnih otočana mi se povraća! Ne mogu ih smisliti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije