Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi žele Ivana

Otkriveni detalji: Evo koja tri velikana su poslala ponude za Rakitića te što je Barcelona napravila

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.09.2016.
u 12:09

Mundo Deportivo danas piše kako je Barca na stolu ovoga ljeta imala tri ponude velikana

Ivan Rakitić uskoro će dobiti novi ugovor u Barceloni. Hrvatski reprezentativac od dolaska u klub postao je neizostavni dio prve momčadi katalonskog kluba, nametnuo se u veznom redu, a svojim golovima često je rješavao utakmice.

Luis Enrique često ga koristi, ima puno povjerenje u njega, a dolasci novih veznjaka ovog ljeta nisu nimalo utjecali na njegov status u jednom od najboljih svjetskih klubova. Jedino što ga sad trener može odmoriti u neki slabijim utakmicama i osvježiti uoči najvećih ispita u sezoni.

Raketa je nakon trojca MSN postao najvažniji kotačić u redovima španjolskog prvaka i klub ga nema nikakvu namjeru pustiti, iako su otkriveni detalji iz kojih je jasno vidljivo da zainteresiranih klubova za njega ima.

Mundo Deportivo danas piše kako je Barca na stolu ovoga ljeta imala tri ponude velikana, za njega su upite slali Juventus, Manchester United i Chelsea. Zbog toga je njegov agent Arturo Canales došao u klub i razgovarao s čelnicima da sazna kakvi su planovi vezani uz Raketu, a dobio je odgovor da je Barcelona iznimno zadovoljna s njegovim igrama te da planira dugu suradnju s njime. Zbog toga je dogovoreno da će se ići u pregovore za novi ugovor, koji bi uskoro trebao biti potpisan. Hrvatski reprezentativac trebao bi potpisati do 2021. godine, a autor članka piše kako je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo.

Dodajmo da bi osim njega novi ugovor trebao potpisati i Urugvajac Luis Suarez.

Komentara 1

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
19:33 25.09.2016.

Jensencolt i seljacinaxx.... tu vam je članak o Rakitiću koji ste jučer zazivali kod Modrića. Baš me zanima šta vam smeta kod Rakete. Vjerojatno opet plaćeni članak ili da su novinari dosadni sa veličanjem igračina poput njih dvojice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije