Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija ili podvala

Osvanule u Zagrebu? Poruke 'Srbe na Vrbe' i 'Moskovljane na nož' zgrozile su Srbiju

Srbe na vrbe
Foto: Twitter
1/5
27.03.2017.
u 08:20

Fotografiju sporne naljepnice na Twitteru je objavio ruski novinar Andrej Malosolov.

Kvalifikacijski susret Hrvatske i Ukrajine, unatoč nekim najavama, prošao je bez incidenata i nereda. Naša reprezentacija konačno je igrala pred ispunjenim tribinama, a svi od reda - igrači, članovi stručnog stožera i mnogi nogometni akteri pohvalili su atmosferu na tribinama. 

No, srpski mediji izvještavaju kako su na mnogim mjestima u Zagrebu navodno osvanule naljepnice s neprimjerenim porukama. Na njima su se isticale hrvatska i ukrajinska zastava. Ispod naše je pisalo 'Srbe na vrbe' dok je ispod ukrajinske navedeno 'Moskovljane na nož'. Nacrtana su i dva kalašnjikova.

Inače, fotografiju spomenute naljepnice na Twitteru je objavio ruski novinar Andrej Malosolov

 

Tako Blic u članku s naslovom 'Ne mogu bez provokacija - poruka Hrvata i Ukrajinaca: Srbe na vrbe' navodi:

- Utakmica nije mogla proći bez provokacija. Zašto, samo oni znaju, ali je jasno da nisu odoljeli porukom izazvati neku reakciju, koja je izostala.

Slični naslovi dominiraju i u ostalim medijima "Bolesnici oblijepili Zagreb", "Mržnja iz Hrvatske", "Ujedinjeni u bolesti"...

No, kako na tribinama u Maksimiru sličnih povika nije bilo ipak će se pamtiti sjajna atmosfera. 

>>Ćorluka poslao poruku koja će razveseliti izbornika Čačića

>>Kada država želi, onda se i na stadionu može dogoditi spektakl

Komentara 25

RO
rolliegmt
08:35 27.03.2017.

Na slici se jasno vidi da je uslikana u Zagrebu.. :)

FR
fred70
09:39 27.03.2017.

Loša fotomontaža! Skinuti sliku sa twitera, i sa jednostavnim fotoeditorom pogledati rezolucju slike i okoliša slike....naravno da je podvaljeno. Jer da je kod nas slikano, pokazali bi i gdje je slikano, tj. i okolicu slike. Ustvari se tu vidi koo ne može bez provokacija. Ali nije to ništa novoga za društvo sa istoka.

Avatar dott980
dott980
09:19 27.03.2017.

opet glupost koju naši puše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije