Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marijan Pušnik

'Ostavka? Nema glupih pitanja, ali ima glupih ljudi. Lokomotiva? Dinamova filijala

Marijan Pušnik
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
27.08.2016.
u 15:23

- Ovdje se previše važnosti daje povijesti. Iz povijesti treba izvući pouke, ali sada su ovdje drugi ljudi. Normalno je da igrači padnu nakon utakmice poput Makabija

Hajduk nakon bolnog ispadanja iz Europe nastavjla s natjecanjem u HNL-u, a sutrašnju utakmcu Hajduka i Lokomotive najavio je trener Bilih Marijan Pušnik, piše Goal.com.

"Iako nema puno bodova to je vrlo dobra momčad, Dinamova filijala. Tamo su igrači jako dobro odabrani i četvorica će ih biti u vrhu reprezentacije. Idemo tamo maksimalno ozbiljni, ali ne plašimo ih se", rekao je Pušnik pa nastavio:

"Ovdje se previše važnosti daje povijesti. Iz povijesti treba izvući pouke, ali sada su ovdje drugi ljudi. Normalno je da igrači padnu nakon utakmice poput Makabija. Jučer sam im kazao da idemo dalje, Europe više nema, sve misli usmjeravamo na prvenstvo i kup. Ono kako smo se borili protiv Makabija je putokaz prema naprijed. Nenormalno bi bilo da se smijemo. Svi smo bili tužni, ali naš je posao da se dignemo."

Komentirao je Pušnik i mogući odlazak Sušića. 

"To je pitanje za sportskog drektora, ali ja nemam podataka da je Sušić prodan. Kalinić će sutra biti na golu, a za Sušića je najbolje da sredi stvari. Bio bih najsretniji da ostane, ali ako hoće ići neka se to napravi uz dogovor s klubom."

Nakon toga i priče o njegovom odlasku. 

"Vrlo dobro znam da nema glupog pitanja, ali postoje glupi ljudi. Kada je 20.000 gledatelja na stadionu zadovoljno pobjedom protiv Makabija, kukavički bi bilo dati ostavku. Za neke ljude se već zna da nisu na našoj strani. Ja sam profesionalac i trudit ću se koliko god mogu. Ja sam od krvi i mesa i tako reagiram na niska pitanja. Ovdje smo tek tri mjeseca, puno toga se događa, ali vjerujem da smo na pravom putu. Transferi su bitna stavka u Hajduku pa je jasno da se sada priča o prodaji Sušića i Kalinića."

Komentara 15

ZR
Ze Roberto u
15:45 27.08.2016.

Danas ce ti "filijala" uzeti mjeru pa ces opet biti popušnik....

Avatar majmunranko
majmunranko
15:27 27.08.2016.

Ovom Hajduku bi bilo najbolje da opet ode u partizane, hahahahaha.

DO
dodotatino
15:40 27.08.2016.

hitno izbaciti Lokomotivu. Vračamo se starim pričama. Molimo filijalu da bude obzirna prema igračima Najduga, molim samo 3 komada. kme, kme. duh Brbljića živi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije