Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA 4. MJESTO

Ostaje li Arsenal prvi put nakon 15 godina bez Lige prvaka?

Arsenal
06.04.2014.
u 19:13

- Ne sumnjam u volju svoje momčadi, ali izgubili smo povjerenje u svoje sposobnosti. Veliki porazi koje smo doživjeli ove sezone koštali su ovu ekipu samopouzdanja.

Nakon nedjeljnog poraza od Evertona 0:3 Arsenal je sve dalje svojemu cilju, plasmanu u Ligu prvaka.

Momčad Arsena Wengera drži četvrtu poziciju, posljednju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, međutim, ako nastave s neuvjerljivim nastupima teško će uspjeti zadržati trenutnu poziciju. 

- Možda nismo imali sreće, ali izgubiti ovako bitnu utakmicu je jako zabrinjavajuće. Everton je bio bolji, uspjeli smo se vratiti u igru u drugom poluvremenu, ali smo pali nakon lagano primljenog pogotka. Bit će teško završiti sezonu u prvih četiri, ali mi se sada trebamo koncentrirati na kvalitetu igre - izjavio je Wenger nakon utakmice za BBC i dodao:

- Ne sumnjam u volju svoje momčadi, ali izgubili smo povjerenje u svoje sposobnosti. Veliki porazi koje smo doživjeli ove sezone koštali su ovu ekipu samopouzdanja.

S druge strane Everton igra svoju vjerojatno najbolju sezonu. Pobjedom u Liverpoolu stigli su na samo bod zaostatka za Arsenalom, a u korist im ide i odlična forma. Momčad Roberta Martineza pobijedila je u posljednjih šest ligaških susreta. S osvojena 63 boda samo su dva boda dalje od najvećeg broja bodova koje su ikada osvojili u Premiershipu, a još šest utakmica je pred njima.

- Igrači su odigrali odličnu utakmicu. Dobro smo se branili i kontrolirali igru. Ova tri boda su jako bitna, međutim do kraja sezone još je 18 bodova koje možemo osvojiti i moramo se boriti za njih. Ako ne nastavimo osvajati bodove nećemo uspjeti ostvariti svoj cilj. Ovo je bio veliki psihološki poticaj za nas, ali ova liga je takva da se brzo moramo okrenuti sljedećim utakmicama - rekao je trener Evertona.

>>Everton razbio Arsenal i približio mu se u borbi za mjesto u Ligi prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije