Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kladioničarski kutak

Oslabljeni Sammirov Getafe protiv mušterije Deportiva

Sammir
Foto: Reuters/PIXSELL
31.10.2014.
u 00:30

Getafe nije od Deportiva izgubio posljednjih pet međusobnih utakmica, još od 2009. godine!

Sammir protiv Harisa Medunjanina, tako se može svesti dvoboj Deportiva i Getafea u 10. kolu Primere. Obojica su ponajbolji igrači svojih momčadi i najvjerojatnije će biti od 1. minute na travnjaku, piše Goal.

Deportivo je kao domaćin lagani favorit, a nakon katastrofalnog ulaska u sezonu i osam primljenih komada od Real Madrida, igra sve bolje. Pobijedio je Valenciju 3:0, a prošli vikend sa solidnim Espanyolom remizirao, nije bilo golova. Na 16. mjestu je s osam osvojenih bodova, a u La Coruni je nešto bolji nego na gostovanjima.

Getafe je na 12. mjestu s 10 bodova i u solidnoj je formi. Bio je tri kola neporažen, ali je pozitivan niz prošlu nedjelju prekinuo Atletico Madrid teško izborenom 1:0 pobjedom. Getafe je u gostima ove sezone osvojio samo 3 od mogućih 12 bodova. Treba istaknuti da će gostima od standardnih nogometaša nedostajati desni bek Arroyo, vezni Michel i napadač Vazquez.

Kvalitetom su ove momčadi podjednake, Deportivo ima nešto bolji napad, a Getafe obranu. Getafe nije od Deportiva izgubio posljednjih pet međusobnih utakmica, još od 2009. godine!

Ostale kladioničarske najave utakmica pročitajte na portalu Goal.com!

>>Sammir: Uzor mi je Modrić, a Mandžukić je savršen za Atletico

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije