Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKA NAJAVA

Osječani ne pobjeđuju na Poljudu, Hajduk je izraziti favorit

Novigrad - Hajduk
Duško Marušić/PIXSELL
08.11.2014.
u 00:30

Tudorova momčad može biti mirna, jer su Osječani samo jednom u HNL-u slavili na Poljudu, bilo je to davne 2008..

Hajduk će drugu utakmicu zaredom na Poljudu igrati bez gledatelja i nakon Lokomotive pred praznim tribinama ugostit će Osijek u 15. kolu Prve HNL. Bit će to dvoboj dvije znatno oslabljene momčadi, Hajduku nedostaju sedmorica igrača, Osijeku osmorica.

Milović i Anđelković imaju po tri žuta kartona, Milevskij, Maglica i Sušić su ozlijeđeni, a već dulje u momčadi nema Stipice i Vukovića. U sastavu Osječana, zbog crvenog kartona na prošloj utakmici protiv Zagreba, u sastavu nema Peroševića i Mišića, zbog žutih kartona ne igraju Borna Barišić i Mešanović, dok su ozlijeđeni Kurtović, Jamak, Vitaić i Josip Barišić.

Osijek je u prvom dijelu prvenstva s 2:0 bio bolji od Hajduka koji je u Gradskom vrtu istrčao s rezervnim sastavom, odmarajući igrače za europski ogled s Dnjiprom. Momčad s Drave "ne leži" bijelima.

No, ako će gledati statistiku, Tudorova momčad može biti mirna, jer su Osječani samo jednom u HNL-u slavili na Poljudu, bilo je to davne 2008. Hajduk je pobijedio 25 puta, šest puta odigrao neodlučeno protiv Osijeka, na domaćem terenu je izraziti favorit, pogotovo jer za poraz ne zna od Dinama s kraja kolovoza. Splićani su devet utakmica nakon toga završili bez poraza.

>> Sampdoria malo prima, ali i malo zabija

>> Manchester City svoje će frustracije iskaliti na QPR-u

>> Almeria grozan domaćin, a Barca im uvijek zabije bar dva gola

>> Sve kladioničarske najave pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije