Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA OSTANAK

Osijek u sudačkoj nadoknadi srušio Zadar

Osijek - Zadar
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/18
19.04.2015.
u 19:00

Osijek i Zadar sada imaju po 27 bodova i nastavljaju mrtvu trku za ostanak u ligi. Istra je na osmom mjestu s 29 bodova.

Osijek je u derbiju začelja HNL-a u Gradskom vrtu svladao Zadar s 2:1 čime su se ove dvije momčadi izjednačile po broju bodova.

Momčad Ive Šuška povela je u šestoj minuti nakon što je Perošević lijepo pogodio glavom. No, u 23. minuti izjednačio je Pešić udarcem s 30 metara.

Štimčev Zadar se u drugom poluvremenu povukao i uglavnom branio, a posebno nakon što je Terkeš u 82. minuti zaradio drugi žuti karton. Osijek je bio bolji, ali nije uspijevao zabiti sve do sudačke nadoknade. No, tada je Matas odlično ubacio, a Laštro glavom pogodio za erupciju oduševljenja u momčadi Osijeka.

Osijek i Zadar sada imaju po 27 bodova i nastavljaju mrtvu trku za ostanak u ligi. Istra je na osmom mjestu s 29 bodova.

>> Tata Tudor: Pranjić je Frana u Ateni hranio i oblačio

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
08:12 20.04.2015.

Zašto su tu slike bakljade zar to nije ilegalno, zar to nije opasno, zar to nije rezervirano za huligane ili je ipak ugodno i pozitvno za vidjet? Očekujem aktivaciju mamić internacionalne bojne za 3,2,1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije