Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra predstava

Dinamo pobijedio Osijek sa 3:0 i došao na korak do osvajanja naslova prvaka

Dinamo - Osijek
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
28.04.2015.
u 19:48

Osijek trenutačno drži mjesto koje vodi u doigravanje, a ima isti broj bodova kao posljednji Zadar koji u ovome trenutku ispada

Dinamo nije dopustio iznenađenje u 31. kolu HNL-a. Na Maksimiru je pobijedio Osijek sa 3:0 i došao na korak do naslova prvaka. Golove za modre postigli su Pavičić, Henriquez i Ćorić.

Utakmica je krenula dominacijom Dinama koji je pritisnuo u prvih deset minuta, a najbolju priliku imao je Soudani, ali je promašio u dobroj situaciji. Tada se otvorio i Osijek i nekoliko puta dobro zaprijetio. Treba izdvojiti pokušaj Glavaša iz 13. minute, ali Eduardo je sjajno reagirao. A onda se u 18. minuti otvorilo, Fernandes je dao za Pjacu, on vratio natrčalom Pavičiću koji sjajnim udarcem sa 18 metara zabija za vodstvo. Bio mu je to prvi pogodak za Dinamo u službenim utakmicama. Do kraja prvog dijela Dinamo je dominirao, ali bez pravih prilika, dok je Osijek uglavnom prijetio iz prekida.

Na poluvremenu je Mamić uveo Henriqueza, a on mu se već nakon pet minuta odužio kada je u gol pospremio odlično dodavanje Pjace, koji je i večeras bio prava napast za protivnike. Čileancu je to bio 11. gol ove sezone, a taj pogodak presjekao je Osijek koji je malo ostao i bez snage, a Dinamo je spustio gas i kontrolirao susret. A onda je opet malo ubrzao pred kraj, u 75. minuti Ćorić je Pjacu sjajnom loptom izbacio samog pred vratara, ali je napadač Dinama pucao pokraj gola. Minutu poslije slična akcija, samo je sada Henriquez uposlio Ćorića, a on nije promašio. Imao je i Soudani dobru priliku, ali bio je neprecizan.

Dinamo je tako uvjerljivom pobjedom i dobrom igrom osvojio nova tri boda i došao na korak do službenog osvajanja naslova. Ima 15 bodova više od Rijeke i ako ona sutra izgubi od Splita, može otvoriti šampanjac i proslaviti ''decimu''. Osijek je, pak, u jako teškoj situaciji. Ostao je na devetoj poziciji sa 27 bodova, koliko ima i posljednji na ljestvici Zadar, i čeka ga borba za ostanak do zadnjeg kola.

>>Tijek utakmice možete pogledati OVDJE!

>>Dinamo pobijedio Osijek sa 3:0 i došao na korak do osvajanja naslova prvaka

Komentara 5

DU
Deleted user
20:32 28.04.2015.

Jeste opet lovicu digli. Sad kupite Dinamo i harajte po Europi sa domaćim dečkima.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:36 28.04.2015.

Apsolutna dominacija ..........sad će pametnjakovići dići silnu lovu na kladionici haha . Bravo Dinamoooooooooooooooooooooooooooooo!

DI
dinamojavolim1
20:03 28.04.2015.

jel namjestaljka ili??di su teoreticari zavjera??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije